Ionuţ Popa se află în stare gravă la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Arad, transmit publicațiile locale. În vârstă de 67 de ani, Ionuț Popa trece prin momente foarte dificile. Experimentatul antrenor de fotbal, retras din activitate de mai bine de un an, din cauza unor probleme grave de sănătate, a suferit un stop cardiorespirator, anunță Special Arad. Acesta a fost resuscitat, însă se află în comă.
Fortul tehnician al UTA Arad a fost transporat de urgență la secția UPU a Spitalului Județean Arad, unde a fost resuscitat, iar apoi a fost transferat pe secția ATI. "Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a declarat o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad pentru Special Arad.

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa au început încă din 2019

Cupa Mondială FIFA
Predicțiile unui supercomputer pentru finalul Mondialului din Qatar. Messi și Ronaldo ar rata finala
ACUM O ORĂ
Problemele experimentatului tehnician au început în sezonul precedent, când a fost nevoit să se retragă de pe banca tehnică a UTA. Inițial, era vorba despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat și după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie 2019, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara i-a impus fostului tehnician restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai antrena. Popa a avut simptome de amorțeli în zona facială și nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reușească să miște un ochi. Dacă inițial doctorii au crezut că au de a face cu afecțiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuț Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în țară, cât și în străinătate.
Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. Săptămâna viitoare o să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum - Ionuț Popa, la începutul lunii martie 2019
Ultimul meci condus din postura de antrenor a fost pe 9 martie 2019, o victorie cu 2-1, împotriva fostei sale echipe, ACS Poli Timişoara.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Luis de la Fuente, opțiunea perfectă pentru Spania? Stilul noului selecționer poate fi de bun augur
ACUM 2 ORE
Ligue 1
PSG pregătește o lovitură de proporții! Al Khelaifi a confirmat interesul pentru un star din Anglia
ACUM 2 ORE