Din perspectiva evenimentelor sportive, Iohannis a anunțat că acestea nu vor începe în următoarea perioadă, însă profesioniștii vor putea relua antrenamentele. Așadar, jucătorii cluburilor din Liga 1 vor putea reveni la baza de pregătire după 15 mai:
Antrenamentele pentru sportivii profesioniști pot fi reluate cu respectarea clară a normelor stabilite de specialişti. În primă fază nu se vor relua și competiţiile. În cazul sportivilor amatori se pot relua pregătirile la sporturile individuale. Doar individual și doar în aer liber. | Klaus Iohannis
Recent, oficialii LPF au anunțat că sezonul actual din Liga 1 va fi reluat în weekend-ul 13-14 iunie. Aceștia vor confirma oficial data în următoarea perioadă.
Fotbal
Fotbalul, "interzis" pe Stadionul Arcul de Triumf! Arena intră în administrarea FR de Rugby
ACUM 12 MINUTE

Cele 4 etape pentru revenirea sezonului din Liga 1

La ultima conferință de presă, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a prezentat cele 4 etape pe care cluburile sportive vor fi nevoite să le urmeze în continuare:
"Antrenamentele vor putea fi reluate gradual, respectând 4 etape. Prima fază este pregătirea preliminară pentru reluarea antrenamentelor. Faza a 2-a înseamnă antrenament individual, în cantonament. Faza a 3-a înseamnă sesiuni de antrenament pe grupuri mici, în cadrul cantonamentului. Iar Faza a 4-a înseamnă sesiuni de antrenament colectiv. Grupurile de antrenament pot interacționa numai la Faza a 4-a, iar până atunci nu se vor schimba.
Pentru ca sportivii, împreună cu antrenorii și medicii, să-și reia antrenamentele, trebuie să stea 14 zile în izolare totală, înainte de cantonament. La ieșirea din izolare, aceștia trebuies să fie testați pentru COVID-19. Doar cei cu rezultatul negativ vor fi admiși în bazele de cantonament."
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Cum arată lotul lui Dică pentru meciul cu Silkeborg! FCSB, fără Compagno, Tamm sau Omrani
ACUM 30 MINUTE
Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
ACUM 33 MINUTE