The Telegraph anunţă că boardul lui Tottenham a luat o decizie neaşteptată, demiţându-l pe Mourinho. Era limpede că "Specialul" e complet depăşit de situaţie, înspă era de aşteptat ca cei din conducere să aibă răbdare până la finalul stagiunii, pentru a nu îi plăti compensaţii.
Tottenham are şanse nule să mai evolueze în Champions League, dar la finalul acestei săptămâni avea de disputat o partidă importantă: finala Cupei Ligii, cu Manchester City. Probabil că Daniel Levy a decis că e nevoie de un şoc la echipă, astfel încât sezonul să nu fie compromis în totalitate.
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 5 ORE
Informaţia oferită de The Telegraph s-a confirmat imediat, Spurs confirmând că l-a demis pe portughez. De destinele echipei până la finalul sezonului se va ocupa Ryan Mason. Fost mijlocaş la Spurs în perioada 2008-2016, acesta s-a retras din fotbal în 2018, după două sezoane la Hull. El a revenit la clubul care l-a lansat, ocupându-se de formaţia U-19 a lui Tottenham, cu care a evoluat în Europa Youth League.

Scandal Mourinho - Daniel Levy, din cauza Super Ligii Europei?

Se pare că nu doar rezultatele slabe au condus la despărţirea Mourinho - Tottenham. "Specialul" s-ar fi certat rău în această dimineaţă cu Daniel Levy, după ce a refuzat să scoată echipa pe teren, la antrenament. Totul ca urmare a faptului că Spurs şi-a dat acordul să joace în Super Liga Europei, lucru cu care lusitanul nu a fost de acord.
Varianta are sens, în contextul în care stagiunea era oricum una ratată pentru Tottenham, iar clubul va trebui să îi plătească acum compensaţii, pentru că nu a aşteptat finalul stagiunii, când în baza clauzelor, îl putea demite dacă nu prindea Champions League.
Cert e că, independent ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise, Mourinho a demonstrat încă o dată că rămâne un antrenor rigid, incapabil să se muleze pe cerinţele fotbalului modern şi extrem de capricios cu jucătorii exponenţiali (scandalul cu Dele Alli).
"Specialul" o lasă pe Tottenham pe locul 7, cu 10 înfrângeri în 32 de partide şi fără vreo perspectivă de Champions League pentru sezonul viitor.
Pentru prima oară în carieră, Mourinho pleacă de la un club fără să câştige vreun trofeu.
Mourinho a pierdut cele mai multe partide din carieră într-un mandat la o echipă, deşi a stat pe banca lui Spurs cel mai puţin.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Stadionul lui Tottenham a fost cuprins de flăcări în această dimineață! 300 de persoane, evacuate
02/09/2021 LA 14:12
Premier League
Guardiola îl ia la țintă pe Daniel Levy, președintele lui Tottenham: "Maestrul le știe pe toate"
27/08/2021 LA 15:05