La finalul întâlnirii, oamenii din conducerea clubului au decis ca Pancu să fie demis din funcția de antrenor principal, susține DigiSport.
Rapid n-a reușit să câștige vreun meci în primele 3 etape din 2020 și a ratat șansa să urce pe locul 2 în Liga 2. Mai mult, formația giuleșteană nu a înscris în acest an, iar în ultima partidă a fost învinsă pe teren propriu de CSM Reșița, echipă aflată aproape de zona retrogradării.
Pancu declarase încă de anul trecut că nu-şi va da niciodată demisia câtă vreme echipa va avea șanse la promovare. În urma prestațiilor slabe ale clubului din acest an, oficialii Rapidului au organizat o ședință de urgență, finalizată cu demiterea tehnicianului de 42 de ani.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/16/2717966.jpg

Dan Alexa, dorit pe banca Rapidului

Potrivit sursei citate, Dan Alexa este unul dintre antrenorii care ar putea să-l înlocuiască pe Pancu pe banca tehnică a Rapidului. Alexa a mai reuşit o promovare cu clubul giuleștean în sezonul 2015/2016.
Daniel Pancu a fost numit antrenor la Rapid în 2018, pe vremea când echipa se afla în Liga a 3-a. Fostul jucător al giuleștenilor a reuşit să promoveze în Liga 2 fără probleme, însă situația actuală de la Rapid nu este deloc strălucită. După 23 de etape, Rapid ocupă locul 6 în Liga a 2-a, cu o singură victorie în ultimele 6 etape.
Ultimele rezultate ale Rapidului:
  • Rapid - Turris 0-0
  • Politehnica Timișoara - Rapid 0-0
  • Rapid - Reșita 0-1
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 5 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 7 ORE