Paulo Dybala a anunțat în această seară pe contul personal de Twitter că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Atacantul lui Juventus este al treilea jucător din lotul campioanei Italiei care este testat pozitiv cu noul virus COVID-19, după fundașul central Daniele Rugani și mijlocașul Blaise Matuidi.
Juventus U23 a jucat în urma cu mai bine de o lună împotriva clubului Pianese, cu câteva zile înainte ca jucătorii și antrenorul acestei formații să fie testați pozitiv.
Salutare tuturor! Vreau să vă informez că am primit rezultatele testelor pentru COVID-19 și ambele teste au ieșit pozitive, atât al meu, cât și al Orianei.Din fericire suntem în perfectă condiție și vă mulțumim pentru mesajele voastre!
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
17/05/2022 LA 08:50
Un comunicat pe site-ul oficial al lui Juventus precizează faptul că Paulo Dybala a fost supus câtorva teste medicale care au ieșit pozitive pentru coronavirus. El s-a autoizolat acasă încă de pe 11 martie. Atacantul lui Juve va fi monitorizat în continuare, urmând cu strictețe toate recomandările medicilor. De asemenea, el se simte foarte bine și este asimptomatic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26
Serie A
Paulo Dybala s-a decis unde va juca în următoarele sezoane! Anunțul jurnaliștilor italieni
04/05/2022 LA 06:23