După multitudinea de cazuri de infectare cu coronavirus apărute în Liga 1, a venit și rândul ligilor inferioare să se confrunte cu aceeași problemă. Campioană pe București în Liga a patra, Steaua, se confruntă acum cu un caz de coronarivus, chiar înaintea barajului pentru promovarea în Liga 3.
Antrenorul Stelei, Daniel Oprița, spune că echipa încă așteaptă rezultatele testelor: "Noi n-am primit rezultatele testelor, încă așteptăm. Băieții se află în catonament. Și eu am citit în ziar, dar încă așteptăm rezultatele. Sperăm să nu fie nicio problemă", a spus Daniel Oprița, pentru Digi Sport. O sursă a confirmat pentru Digi Sport că este într-adevăr vorba despre Niculae Florian Valentin, mijlocașul Stelei.

Steaua, la două meciuri distanță de Liga a treia

Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
ACUM 21 ORE
Steaua București a avut de această dată un sezon foarte bun pe zona București, având un număr de 18 victorii din 18 meciuri și un avans de șapte puncte. Roș-albaștrii mai au de disputat două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 3. Următoarele partide oficiale ale echipei antrenate de Daniel Oprița vor avea loc în zilele de 1 și 5 august, pe teren neutru, împotriva formațiilor câștigătoare a Ligii a IV-a în județele Ialomița și Giurgiu.
Din Ialomiță, Steaua s-ar putea duela cu Bărăganul Ciulnița sau Victoria Tăndărei. Din Giurgiu va fi desemnată Victoria Adunații Copăceni sau Argeșul Mihăilești.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
19/01/2022 LA 06:31