După multitudinea de cazuri de infectare cu coronavirus apărute în Liga 1, a venit și rândul ligilor inferioare să se confrunte cu aceeași problemă. Campioană pe București în Liga a patra, Steaua, se confruntă acum cu un caz de coronarivus, chiar înaintea barajului pentru promovarea în Liga 3.
Antrenorul Stelei, Daniel Oprița, spune că echipa încă așteaptă rezultatele testelor: "Noi n-am primit rezultatele testelor, încă așteptăm. Băieții se află în catonament. Și eu am citit în ziar, dar încă așteptăm rezultatele. Sperăm să nu fie nicio problemă", a spus Daniel Oprița, pentru Digi Sport. O sursă a confirmat pentru Digi Sport că este într-adevăr vorba despre Niculae Florian Valentin, mijlocașul Stelei.

Steaua, la două meciuri distanță de Liga a treia

Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
18/09/2021 LA 19:55
Steaua București a avut de această dată un sezon foarte bun pe zona București, având un număr de 18 victorii din 18 meciuri și un avans de șapte puncte. Roș-albaștrii mai au de disputat două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 3. Următoarele partide oficiale ale echipei antrenate de Daniel Oprița vor avea loc în zilele de 1 și 5 august, pe teren neutru, împotriva formațiilor câștigătoare a Ligii a IV-a în județele Ialomița și Giurgiu.
Din Ialomiță, Steaua s-ar putea duela cu Bărăganul Ciulnița sau Victoria Tăndărei. Din Giurgiu va fi desemnată Victoria Adunații Copăceni sau Argeșul Mihăilești.
Romanian Liga I
Adi Mutu dă de pământ cu brigada de arbitri de la U Craiova 1948 – FCSB: "Arbitraj șmecheresc"
18/09/2021 LA 19:26
Romanian Liga I
U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Roș-albaștrii lui Edi Iordănescu, victorie la limită pe "Ion Oblemenco"
18/09/2021 LA 18:52