Iată anunțul FRF:
Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.
Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.
Fotbal
Mesajul de forță al lui Edi Iordănescu, înaintea partidei FCSB – CS Mioveni
ACUM 4 ORE
Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao.
La Arena Națională a fost deja formată echipa de organizare ”EURO 2020 la București” care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului din Liga Campionilor.
Romanian Liga I
Cum a reacționat Mircea Rednic după o nouă înfrângere suferită de Dinamo în Liga 1
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan cu două eurogoluri ale lui Ronaldo ... Deaconu!
ACUM 5 ORE