Confom informațiilor DigiSport, Chipciu s-a înțeles cu CFR Cluj și va semna cu gruparea pregătită de Dan Petrescu. El a ales să revină în România în ciuda interesului echipei din Turcia, Gaziantep. Turcii ar fi schimbat de prea multe ori condițiile iar acest lucru l-a nemulțumit pe fostul jucător al FCSB.
Chipciu ar fi câștigat în Turcia un salariul anual înte 500.000 și 600.000 de euro, o sumă mult mai mare decât ce va primi la CFR. Însă dacă echipa își va îndeplini obiectivele, veniturile vor fi în jurul aceleiași sume.
După ce TAS a suspendat decizia privind interdicția la transferuri, cei de la CFR au încercat să îl convingă pe Chipciu azi noapte să vină la echipă. Dan Petrescu ar fi cerut efectuarea mai multor transferuri pentru a întări echipa în vederea dublei cu Sevilla dar și pentru a câștiga titlul, principalul obiectiv al clubului. Discuțiile cu Chipciu sunt mai vechi, însă oferta finală a întârziat din cauza interdicției la transferuri.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/09/2749406.jpg

TAS a decis să deblocheze transferurile lui CFR Cluj

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a precizat, marți, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să deblocheze, cel puțin temporar, transferurile echipei CFR Cluj, după ce Comisia de apel i-a interzis campioanei să aducă noi jucători din cauza încălcării pragului de rentabilitate financiară.
"Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. Nu e vorba de apel, ci, practic ,e o măsură provizorie a TAS, care a decis astăzi să deblocheze trasferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federației a fost una greșită, astfel încât poziția Federației este că se va apăra pentru a demonstra că deciziile de la nivelul Comisiilor de Licențiere au fost unele corecte, și anume că CFR nu a respectat pragul de rentabilitate financiară", a declarat Burleanu.
Pe 20 decembrie, Comisia de apel din cadrul FRF a soluționat apelul formulat de CFR Cluj împotriva hotărârii Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor - instanța de fond, respingând solicitarea și menținând decizia prin care campioana României nu are dreptul să legitimeze noi jucători până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerințelor.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 7 ORE