Pandemia de COVID-19 a paralizat lumea fotbalului iar acest lucru a creat o problemă majoră pentru cluburi din cauza contractelor jucătorilor care urmau să expire pe 30 iunie sau a jucătorilor trimiși sub formă de împrumut la alte formații.
FIFA a anunțat astăzi că a aprobat extinderea acestui termen până când actualul sezon va putea fi încheiat. Forul internațional a lucrat în ultimele săptămâni pentru a descoperi cea mai bună variantă.
De asemenea, FIFA a anunțat în comunicatul oficial că perioada de transferuri va fi prelungită după data la care ar fi trebuit să se încheie în mod normal, 1 septembrie.
Premier League
Președintele federației engleze face previzuni sumbre: ”S-ar putea pierde cluburi sau chiar ligi”
07/04/2020 LA 15:21
FIFA va fi flexibilă și va permite ca perioadele de transferuri relevante să fie mutate astfel încât să pice între finalul actualului sezon și începutul următorului. În același timp, FIFA va încerca să asigure, pe cât posibil, un nivel de coordonare și va ține cont de protejarea integrității și bunei funcționări a competițiilor astfel încât rezultatele sportive ale tuturor competițiilor să nu fie afectate în mod nedrept | FIFA
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 4 ORE
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 5 ORE