Update 22.05: RMC Sport anunță că rezultatul testului pentru coronavirus în cazul lui Kylian Mbappe este negativ! Astfel, atacantul francez se va afla în lotul lui PSG pentru partida cu Dortmund, urmând ca Thomas Tuchel să decidă dacă poate conta pe el în orele de dinaintea partidei.
------
Fotbal
Everton trăiește periculos! Palace a dat lovitura pe Goodison Park orin Mateta
ACUM 39 MINUTE
L'Equipe anunță că starul celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a fost testat astăzi pentru coronavirus după ce a avut gâtul inflamat în ultimele 2 zile - starea lui de sănătate nu i-a permis să se antreneze alături de echipă, iar prezența lui pe teren la returul cu Borussia Dortmund de miercuri seară este incertă.
Rezultatule testului pentru coronavirus în cazul lui Kylian Mbappe va veni în această seară sau mâine însă, scriu jurnaliștii francezi, primele semne sunt că jucătorul de 21 de ani nu are virusul! Testele la care a fost supus ar urma să confirme primul diagnostic: o inflamare severă a faringelui.
Partida dintre PSG și Borussia Dortmund se va juca fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus. În tur, scorul a fost 2-1 pentru gruparea germană.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 2 ORE