Update 22.05: RMC Sport anunță că rezultatul testului pentru coronavirus în cazul lui Kylian Mbappe este negativ! Astfel, atacantul francez se va afla în lotul lui PSG pentru partida cu Dortmund, urmând ca Thomas Tuchel să decidă dacă poate conta pe el în orele de dinaintea partidei.
------
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 21 MINUTE
L'Equipe anunță că starul celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a fost testat astăzi pentru coronavirus după ce a avut gâtul inflamat în ultimele 2 zile - starea lui de sănătate nu i-a permis să se antreneze alături de echipă, iar prezența lui pe teren la returul cu Borussia Dortmund de miercuri seară este incertă.
Rezultatule testului pentru coronavirus în cazul lui Kylian Mbappe va veni în această seară sau mâine însă, scriu jurnaliștii francezi, primele semne sunt că jucătorul de 21 de ani nu are virusul! Testele la care a fost supus ar urma să confirme primul diagnostic: o inflamare severă a faringelui.
Partida dintre PSG și Borussia Dortmund se va juca fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus. În tur, scorul a fost 2-1 pentru gruparea germană.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 9 ORE
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 9 ORE