O persoană a fost testată pozitiv în a 5-a rundă de testare a cluburilor din Premier League. Au avut loc 1197 de teste de această dată.
După ce nu a existat niciun caz nou în runda a 4-a de testare, de data aceasta există un caz. Nu a fost anunțat dacă e vorba despre un oficial sau un jucător, însă cei de la Tottenham Hotspur au anunțat că provine de la club. 60 de persoane au testat cei de la Tottenham, la fel care și celelalte cluburi din Premier League.

Ratează startul de sezon

Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 19 MINUTE
În cazul în care persoana testată pozitivă este jucător, acesta nu va putea juca cel puțin în prima etapă din Premier League după revenirea sezonului.
Conform restricțiilor impuse de autorități, o persoană testată pozitiv va intra în carantină timp de 14 zile. Dacă este o persoană asimptomatică, îi va fi permisă revenirea la antrenamente dacă rezultatul următorului test este negativ.
În cazul în care persoana testată pozitiv are simptome, nu îi va permisă revenirea la antrenamente decât la 14 zile distanță de la momentul în care a afișat ultima dată simptome iar testul ulterior a avut rezultat negativ.
Până acum au avut loc 13 cazuri pozitive din 5079 de teste efectuate în cele 5 runde.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Premier League
Jimmy Greaves, cel mai bun marcator din istoria campionatului Angliei, a murit la 81 de ani
ACUM 44 MINUTE
Premier League
Chelsea i-a oferit lui Rudiger un nou contract! Ce decizie a luat fundașul german
ACUM O ORĂ