Federația Olandeză de Fotbal (KNVB) a avut o întâlnire astăzi cu cluburile printr-o videoconferință și a stabilit data de 19 iunie pentru a reîncepe sezonul, cât timp acest lucru va fi permis de către Guvernul țării.
Vestea vine după ce Ajax ceruse ca sezonul să fie anulat, însă avertismentul dat de UEFA prin vocea lui Aleksander Ceferin, cel care a spus că ligile care vor suspenda sezonul riscă excluderea din cupele europene, i-a făcut pe cei de la Ajax să se răzgândească.

Eredivisie revine

Fotbal
FIFA schimbă perioada de transferuri din vară din cauza pandemiei! Decizia anunțată
07/04/2020 LA 17:28
KNVB a emis un comunicat prin care a anunțat data la care va reveni Eredivisie, așteptările fiind ca această dată să fie reconfirmată în 2 săptămâni în funcție de restricțiile care vor exista în Olanda din cauza pandemiei de COVID-19.
Nu doar Ajax și-a dorit ca sezonul să fie anulat, ci și PSV Eindhoven și Feyenoord, adică 3 dintre cele mai importante cluburi din campionat.
Conform calendarului pus la punct de KNVB și cluburi, jucătorii vor reveni la antrenamente începând cu data de 15 mai, mai întâi individual, pentru ca apoi de pe 29 mai să se poată efectua antrenamente cu toată echipă.
Dacă Guvernul va autoriza revenirea la antrenamentele normale la acea dată, Federația va permite disputarea unor meciuri amicale pentru ca jucătorii să revină la ritmul competițiile.
Majoritatea cluburilor din Eredivisie mai au 8 meciuri de disputat din acest sezon, fiind și echipe cu 9 meciuri rămase. Planul KNVB este ca sezonul să se încheie pe 31 iulie pentru ca sezonul 2020/2021 să înceapă 3 săptămâni mai târziu, în august.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE