Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) nu va acorda anul acesta titlul de cel mai bun jucător al planetei, care va rămâne vacant, decizând să anuleze gala premiilor The Best pentru sezonul 2019-2020, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Marca. FIFA a luat această decizie din cauza amânării/anulării mai multor competiții cauzate de pandemia de coronavirus.
Ceremonia pentru decernarea premiilor ar fi trebuit să aibă loc în luna septembrie, la Milano, însă criza globală generată de Covid-19 i-a făcut pe responsabilii FIFA să decidă anularea acesteia.
Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) a fost câştigătorul premiului The Best în 2019, când a reuşit să se impună în faţa olandezului Virgil van Dijk (FC Liverpool) şi a portughezului Cristiano Ronaldo (Juventus Torino). În 2018, trofeul The Best i-a revenit croatului Luka Modric, după ce mijlocaşul lui Real Madrid a condus naţionala ţării sale până în finala Cupei Mondiale din Rusia.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 11 ORE
Revista franceză France Football, care acordă cel mai râvnit trofeu din fotbalul mondial, Balonul de Aur (câştigat anul trecut tot de Messi), nu a luat deocamdată nicio decizie în privinţa ceremoniei sale. Nici UEFA nu a luat o decizie în privinţa galei sale anuale, care are loc de obicei în ultima zi a lunii august la Monaco, cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Anul trecut, titlu de cel mai bun jucător a fost atribuit de forul fotbalistic european fundaşului Virgil van Dijk, câştigător al Champions League cu Liverpool.
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
IERI LA 19:37