Mulți considerau că partida dintre Leicester și Liverpool, duelul dintre primele două clasate în Premier League, va avea o însemnătate aparte, în sensul în care o victorie a "cormoranilor" ar fi însemnat că lupta pentru titlul de campioană e închisă. Formația lui Klopp nu doar că s-a impus, dar a făcut-o de o manieră impresionantă.
Brendan Rodgers, tehnician care a făcut minuni la cârma "vulpilor" a admis că Liverpool e mult mai puternică decât celelalte formații mari din Premier League și a vorbit de marele atu al lui Salah&Co: încrederea. Când vii după o asemenea serie de rezultate, care a adus în vitrina clubului trei trofee (Champions League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor), nu poți decât să crezi cu tărie în forțele tale, independent de adversar sau de scor.
"Au putere și un lot echilibrat, cu variante pe bancă, dar marele atu este încrederea. Au câștigat Champions League, acum Campionatul Mondial al Cluburilor, se simt de neînvins, sunt conștienți de forța lor. Va fi foarte greu ca cineva să poată să îi pună în pericol locul întâi în a doua jumătate a sezonului", a spus tehnicianul lui Leicester, potrivit BBC.
Premier League
Darwin Nunez, ce gafă! "Nu înţeleg nimic din ce spune Klopp"
ACUM 3 ORE

Un loc de Champions League, obiectivul lui Leicester

În privința lui Leicester, Rodgers a explicat de ce formația sa nu a fost niciodată în cursa pentru titlu. Pentru "vulpi" un loc de Champions League e mai mult decât se spera la începutul sezonului, astfel că acesta a fost obiectivul realist, chiar dacă unii specialiști considerau că pot ține pasul cu Liverpool.
"Lumea a încercat să ne pună în cursa de urmărire a lui Liverpool, dar noi am știut întotdeauna unde ne este locul. Am făcut lucruri importante în acest sezon, sunt convins că vom continua să avem meciuri bune, dar trebuie să înțelegem că au trecut abia 19 etape. Jucătorii noștri au reușit lucruri incredibile până acum, dar trebuie să ne menținem moralul ridicat, trebuie să intrăm cât mai concentrați în fiecare meci pentru a rămâne cât mai sus în clasament", a mai spus antrenorul.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
van Dijk sare în apărarea lui Trent Alexander-Arnold după golul de aseară. "Îi cunoaștem calitățile"
ACUM 3 ORE
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 21 ORE