În ultimul meci jucat pe acest stadion cu o vechime de 116 ani, Brentford venea după înfrângerea cu 1-0 din tur de la Swansea, însă două goluri rapide de la Ollie Watkins și Emiliano Marcondes au întors rapid soarta acestei manșe. Bryan Mbuemo a marcat apoi pentru a asigura victoria la scurt timp după pauză.
Swansea a ajuns in-extremis în play-off după o implozie a celor de la Nottingham Forest spre sfârșitul campionatului iar echipa galeză a fost excelentă în tur. În această seară însă, în afara de golul târziu marcat de Rhian Brewster, galezii au făcut un meci extrem de slab, nepunând în pericol în niciun moment superioritatea lui Brentford.
Brentford va merge astfel în marea finală de pe Wembley unde se va înfrunta cu Fulham sau Cardiff pentru un loc în Premier League. Meciul se va juca marți, 4 august, de la 21:45. Este probabil ca adversarul echipei să fie chiar rivala londoneză Fulham, cea care are un avans important după ce a învins cu 2-0 în tur.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 10 ORE

Brentford și-a luat la revedere de la Griffin Park

Brentford pierduse ultimele trei meciuri la rând până la partida de miercuri dar orice îndoieli privind cum ar putea întoarce acest deficit s-au evaporat rapid și entuziasmant după ce echipa a marcat de două ori într-un interval de doar patru minute.
Din păcate, această victorie uriașă în istoria clubului care a coincis și cu ultimul meci de pe Griffin Park nu a putut fi sărbătorită alături de suporteri. Arena este una dintre cele mai vechi, fiind construită în 1904.
Griffin Park este unul dintre puținele stadioane ”old-school” din fotbalul englez, fiind înghesuit între case și încă având locuri în picioare - o raritate în Championship în condițiile în care mai toate stadioanele au locuri exclusiv pe scaune în prezent.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 12 ORE