După ce a pierdut la limită prima manşă a acestui duel din semifinale (1-0 pentru Bournemouth), jucătorii lui Brentford au început cu stângul şi returul de pe teren propriu, oaspeţii reuşind deschiderea scorului după doar cinci minute de joc, prin Arnaut Danjuma, cel care marcase şi unicul gol al partidei tur.
Gruparea de la periferia Londrei a revenit însă şi a restabilit egalitatea prin Ivan Toney, în urma unei lovituri de la 11 m, iar apoi au mai punctat de două ori în repriza secundă, prin Vitaly Janelt (50) şi Marcus Forss (81). De menţionat că Bournemouth a evoluat în zece jucători din minutul 28, după eliminarea lui Chris Mepham.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 2 MINUTE

Swansea s-a califica și ea în finala de pe Wembley

În finala play-off-ului, programată în data de 29 mai pe stadionul Wembley, Brentford va juca cu Swansea, cea care a făcut un egal acasă (1-1) cu Barnsley, egalul fiind suficient după ce galezii au câștigat cu 1-0 partida tur.
Brentford a disputat şi anul trecut finala play-off-ului din Championship, pierzând la limită (1-2) în faţa formaţiei Fulham, care nu a reuşit să se menţină însă pe prima scenă a fotbalului englez şi va reveni în liga secundă din sezonul viitor.
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 12 MINUTE
Romanian Liga I
Patru subiecte dezbătute de Edi Iordănescu. Momentul "Hunedoara" încă nu poate fi uitat
ACUM O ORĂ