După ce a pierdut la limită prima manşă a acestui duel din semifinale (1-0 pentru Bournemouth), jucătorii lui Brentford au început cu stângul şi returul de pe teren propriu, oaspeţii reuşind deschiderea scorului după doar cinci minute de joc, prin Arnaut Danjuma, cel care marcase şi unicul gol al partidei tur.
Gruparea de la periferia Londrei a revenit însă şi a restabilit egalitatea prin Ivan Toney, în urma unei lovituri de la 11 m, iar apoi au mai punctat de două ori în repriza secundă, prin Vitaly Janelt (50) şi Marcus Forss (81). De menţionat că Bournemouth a evoluat în zece jucători din minutul 28, după eliminarea lui Chris Mepham.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 36 MINUTE

Swansea s-a califica și ea în finala de pe Wembley

În finala play-off-ului, programată în data de 29 mai pe stadionul Wembley, Brentford va juca cu Swansea, cea care a făcut un egal acasă (1-1) cu Barnsley, egalul fiind suficient după ce galezii au câștigat cu 1-0 partida tur.
Brentford a disputat şi anul trecut finala play-off-ului din Championship, pierzând la limită (1-2) în faţa formaţiei Fulham, care nu a reuşit să se menţină însă pe prima scenă a fotbalului englez şi va reveni în liga secundă din sezonul viitor.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 14 ORE