În vârstă de 40 de ani, arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, şi Juventus Torino, care se va disputa marţi, de la ora 19:55, în Ucraina, în grupa G a UEFA Champions League. Românul născut la Arad va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitru de rezervă va fi Sebastian Colţescu.

Asistenţi pentru VAR vor fi germanii Bastian Dankert şi Harm Osmers. Ovidiu Haţegan l-a mai arbitrat pe Mircea Lucescu şi la jumătatea lunii trecute, când Dinamo Kiev s-a impus cu 2-1, în manşa tur a play-off-ului din Champions League, cu Gent. La acel meci, asistentul Octavian Șovre a semnalizat o poziție de ofsaid în minutul 9, la golul marcat de Supriaga, însă faza a fost analizată în cabina VAR. În cele din urmă, golul lu Dinamo Kiev a fost validat. Hațegan a arbitrat recent și în Liga Națiunilor, conducând meciul Scoția – Israel 1-1, de pe 4 septembrie.

Fotbal
Ultrașii lui Dinamo Kiev, de neînduplecat! Au organizat un protest de amploare împotriva lui Lucescu
18/10/2020 LA 07:06

Ultrașii lui Dinamo Kiev anunță proteste de amploare la partida cu Juventus

Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina cu Mircea Lucescu la cârma echipei, însă ultrașii sunt de neînduplecat și-i cer demisia tehnicianului român. Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”.

Aceștia și-au exprimat deja intenția de a protesta și la meciul cu Juventus din Champions League. Dinamo Kiev – Juventus Torino se va disputa marți, de la ora 19:55, fără Cristiano Ronaldo însă pe teren, bolnav de COVID-19. Partida va fi live text pe eurosport.ro.

Fotbal
Mircea Lucescu, primul trofeu cu Dinamo Kiev! A învins-o pe Șahtior în finala Supercupei Ucrainei
25/08/2020 LA 20:59
Fotbal
Răzvan Raț, contrariat de faptul că Mircea Lucescu a preluat Dinamo Kiev: "Nu are nicio scuză!"
23/08/2020 LA 12:35