În vârstă de 40 de ani, arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, şi Juventus Torino, care se va disputa marţi, de la ora 19:55, în Ucraina, în grupa G a UEFA Champions League. Românul născut la Arad va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitru de rezervă va fi Sebastian Colţescu.
Asistenţi pentru VAR vor fi germanii Bastian Dankert şi Harm Osmers. Ovidiu Haţegan l-a mai arbitrat pe Mircea Lucescu şi la jumătatea lunii trecute, când Dinamo Kiev s-a impus cu 2-1, în manşa tur a play-off-ului din Champions League, cu Gent. La acel meci, asistentul Octavian Șovre a semnalizat o poziție de ofsaid în minutul 9, la golul marcat de Supriaga, însă faza a fost analizată în cabina VAR. În cele din urmă, golul lu Dinamo Kiev a fost validat. Hațegan a arbitrat recent și în Liga Națiunilor, conducând meciul Scoția – Israel 1-1, de pe 4 septembrie.

Ultrașii lui Dinamo Kiev anunță proteste de amploare la partida cu Juventus

Europa League
Mircea Lucescu e OUT din Europa! Dinamo Kiev a făcut 3-3 cu AEK Larnaca și e codașa grupei B
27/10/2022 LA 19:41
Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina cu Mircea Lucescu la cârma echipei, însă ultrașii sunt de neînduplecat și-i cer demisia tehnicianului român. Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”.
Aceștia și-au exprimat deja intenția de a protesta și la meciul cu Juventus din Champions League. Dinamo Kiev – Juventus Torino se va disputa marți, de la ora 19:55, fără Cristiano Ronaldo însă pe teren, bolnav de COVID-19. Partida va fi live text pe eurosport.ro.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, nemulțumit după un nou egal al lui Dinamo Kiev! Echipa sa e la 12 puncte de lider
23/10/2022 LA 17:10
Europa League
Borna impresionantă atinsă de Mircea Lucescu în partida de Europa League de aseară
07/10/2022 LA 10:00