În vârstă de 40 de ani, arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, şi Juventus Torino, care se va disputa marţi, de la ora 19:55, în Ucraina, în grupa G a UEFA Champions League. Românul născut la Arad va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitru de rezervă va fi Sebastian Colţescu.
Asistenţi pentru VAR vor fi germanii Bastian Dankert şi Harm Osmers. Ovidiu Haţegan l-a mai arbitrat pe Mircea Lucescu şi la jumătatea lunii trecute, când Dinamo Kiev s-a impus cu 2-1, în manşa tur a play-off-ului din Champions League, cu Gent. La acel meci, asistentul Octavian Șovre a semnalizat o poziție de ofsaid în minutul 9, la golul marcat de Supriaga, însă faza a fost analizată în cabina VAR. În cele din urmă, golul lu Dinamo Kiev a fost validat. Hațegan a arbitrat recent și în Liga Națiunilor, conducând meciul Scoția – Israel 1-1, de pe 4 septembrie.

Ultrașii lui Dinamo Kiev anunță proteste de amploare la partida cu Juventus

Ukrainian Premier League
"O lecție de viață pentru un fotbalist!" Lucescu, nervos după victoria cu 4-1 a lui Dinamo Kiev
16/10/2021 LA 20:03
Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina cu Mircea Lucescu la cârma echipei, însă ultrașii sunt de neînduplecat și-i cer demisia tehnicianului român. Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”.
Aceștia și-au exprimat deja intenția de a protesta și la meciul cu Juventus din Champions League. Dinamo Kiev – Juventus Torino se va disputa marți, de la ora 19:55, fără Cristiano Ronaldo însă pe teren, bolnav de COVID-19. Partida va fi live text pe eurosport.ro.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mircea Lucescu, critici pentru Mirel Rădoi, după ce a anunțat că părăsește naționala României
13/10/2021 LA 19:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38