Plecarea lui Moruțan la Galatasaray îi aduce clubului roș-albastru o sumă impresionantă, dar conducerea clubului e rezervată să facă oferte pe bani mulți pentru țintele avute. De fapt, știind de disponibilitatea financiară a FCSB-ului, Botoșani și UTA au avut pretenții exagerate pentru Ongenda și Miculescu, astfel că negocierile sunt în acest moment în impas.
Și, totuși, formația lui Edi Iordănescu ar putea da o mare lovitură pe piața transferurilor. As.ro anunță că există o șansă bună ca Budescu să revină la FCSB, dar doar în măsura în care acesta va rămâne liber de contract sau arabii ar decide să îl împrumute.

Budescu nu mai vrea la Damac, FCSB stă la pândă

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
În acest moment, internaționalul român e decis să nu mai continue la Damac, unde a pierdut postul de titular și caută o modalitate să ajungă la o despărțire amiabilă. Asta în ciuda faptului că primește un salariu uriaș, de un milion de euro/an.
Damac a adus în această vară doi jucători de profilul lui Budescu - Mijo Caktas (Hajduk Split) şi Abdullah Al Hawsawi (Fatima) -, astfel că ar agrea despărțirea de un jucător cu un salariu imens, care nu mai intră în planurile antrenorului.
Sursa citată notează că FCSB e extrem de atentă la situația lui Budi, dorind să îi facă o ofertă în cazul în care poate să îl ia gratis. Pe lângă un salariu competitiv la nivelul Ligii 1, gruparea roș-albastră a pregătit și o primă de instalare consistentă.
Budescu a jucat pentru FCSB în stagiunea 2017-2018, marcând 13 goluri și oferind 12 assisturi, în 37 de partide. El a rămas în relații excelente cu oficialii clubului.
Pe lângă Budescu, FCSB lucrează și la repatrierea lui Keșeru, fotbalistul de 34 de ani fiind aproape de despărțirea de Ludogorets. Acesta e dorit neapărat de Edi Iordănescu, dar, ca și în cazul lui Budi, românii așteaptă ca jucătorul să își clarifice situația contractuală.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 14 ORE