România a arătat mai bine cu Budescu în teren, dar a fost prea puțin pentru ca naționala să obțină un rezultat pozitiv cu Georgia.

Budescu, mulțumit de jocul României

Constantin Budescu a venit pentru prima dată la echipa națională sub comanda lui Mirel Rădoi și este impresionat de selecționer.
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 29 MINUTE
”Tot timpul a fost o bucurie să joc aici. Din păcate, n-am putut să le oferim mai mult suporterilor în această seară, cu toate că am făcut un joc bun, chiar și în inferioritate i-am dominat, am avut faze de poartă. Ne lipsesc victoriile.
Când nu jucam fotbal și făceam 0-0, nu era bine, acum atacăm mai mult, jucăm fotbal, dar tot nu-i bine. Eu zic că am făcut multe lucruri bune, am făcut un joc bun, dar n-am obținut victoria. E un joc de pregătire, sperăm să învățăm din acest joc.
Eu vin pentru prima dată aici și m-a surprins plăcut Mirel Rădoi. În Anglia vom juca la fel și sper să obținem un rezultat bun. E la cald să vorbim acum, dar eu am văzut și am simțit că lucrurile sunt spre bine. Ar însemna mult un gol cu Anglia, dar cel mai important este să obținem un rezultat bun. Am discutat puțin cu selecționerul, toată lumea este supărată.”, a declarat Constantin Budescu, după meci, la ProX.
Romanian Liga I
Dinamo aduce un fundaș central care a debutat și în naționala Portugaliei!
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj, transfer straniu după înfrângerea de la Jablonec
ACUM 2 ORE