România a arătat mai bine cu Budescu în teren, dar a fost prea puțin pentru ca naționala să obțină un rezultat pozitiv cu Georgia.

Budescu, mulțumit de jocul României

Constantin Budescu a venit pentru prima dată la echipa națională sub comanda lui Mirel Rădoi și este impresionat de selecționer.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 8 ORE
”Tot timpul a fost o bucurie să joc aici. Din păcate, n-am putut să le oferim mai mult suporterilor în această seară, cu toate că am făcut un joc bun, chiar și în inferioritate i-am dominat, am avut faze de poartă. Ne lipsesc victoriile.
Când nu jucam fotbal și făceam 0-0, nu era bine, acum atacăm mai mult, jucăm fotbal, dar tot nu-i bine. Eu zic că am făcut multe lucruri bune, am făcut un joc bun, dar n-am obținut victoria. E un joc de pregătire, sperăm să învățăm din acest joc.
Eu vin pentru prima dată aici și m-a surprins plăcut Mirel Rădoi. În Anglia vom juca la fel și sper să obținem un rezultat bun. E la cald să vorbim acum, dar eu am văzut și am simțit că lucrurile sunt spre bine. Ar însemna mult un gol cu Anglia, dar cel mai important este să obținem un rezultat bun. Am discutat puțin cu selecționerul, toată lumea este supărată.”, a declarat Constantin Budescu, după meci, la ProX.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 11 ORE