Buffon a intrat într-un dialog spontan cu un fan al lui Juventus la baza de antrenamente a clubului. Fanul era îngrijorat că echipa nu îl ascultă pe Pirlo, însă Buffon l-a asigurat că nu este cazul.
”Este un an de tranziție. Schimb de generații. Sunt tineri. Te asigur că nu este așa. Eu îți spun asta pentru că sunt acolo, mă antrenez zilnic cu ei, chiar dacă am 43 de ani”, i-a transmis Buffon fanului.
Fotbal
Doliu în fotbalul englez! Roger Hunt, legendar fotbalist al lui Liverpool, a murit la 83 de ani
ACUM 10 MINUTE

Buffon și-a anunțat plecarea de la Juventus

Gianluigi Buffon a anunţat recent faptul că o va părăsi pe Juventus în această vară. Legendarul portar revenise în Italia după ce a petrecut un sezon la PSG în 2018, dar a apărat în doar 16 partide, Wojciech Szczesny fiind prima opţiune de portar în viziunea lui Andrea Pirlo.
Ajuns la impresionanta vârstă de 43 de ani pentru un fotbalist la un asemenea nivel, Buffon nu ştie dacă va căuta să semneze cu altă echipă sau se va retrage din fotbal. A aparat poarta lui Juventus de 683 de ori de-a lungul carierei şi a cucerit 21 de trofee cu ‘’bătrâna doamnă’’, un palmares impresionant pentru Buffon.
‘’Viitorul meu este clar și definit.”, a spus el pentru BEIN Sports. ’’Anul acesta, această experiență frumoasă și foarte lungă cu Juve se va încheia definitiv. Fie mă opresc aici, fie dacă găsesc o oportunitate care să mă motiveze să joc sau să am parte de o experiență de viață diferită, atunci o voi lua în considerare. Am dat totul pentru Juve.’’
Bundesliga
Alertă la Borussia Dortmund! 30 de scouteri îi caută de urgență înlocuitor lui Erling Haaland
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 2 ORE