Liga 1 nu s-a terminat, iar bulgarii încept noul sezon cu fani în tribune! Premierul Boiko Borisov, ministrul Sporturilor, Karen Kralev, şi ministrul Sănătăţii, Kostadin Anghelov au emis un ordin prin care fanii vor fi autorizaţi pe stadioane. Există și o condiție, numărul acestora nu va putea depăşi 50% din capacitatea arenelor.
Bulgaria poate fi adversara României pe 12 noiembrie la finala barajului pentru EURO 2020, dacă pe 8 octombrie echipa lui Rădoi învinge Islanda la Rejkjavjk, iar bulgarii trec de Ungaria. Meciul s-ar disputa la Sofia cu 50% din capacitatea stadionului umplută de fani.
https://i.eurosport.com/2020/08/05/2860311.jpg
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE

Reguli stricte pentru fanii care vor participa la meciuri

Maximum 1.000 de spectatori pe sector, distanţă de cel puţin 1,5 metri între fani. Acestea sunt regulile de distanțare pe care trebuie să le respecte fanii bulgari.
Competiţiile sportive în sală se vor disputa în continuare fără prezenţa publicului, a precizat Ministerul bulgar al Sănătăţii.
Bulgaria are 12.159 de cazuri de COVID-19 la 7 milioane de locuitori, în timp ce România a trecut de 55.200 la o populație de 19 milioane. La capitolul decese, bulgarii au doar 400 de victime, de 6 ori mai puțin decât în România.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 6 ORE