Egalul, 1-1, făcut de Borussia Dortmund pe terenul lui Schalke a împins echipa lui Thomas Tuchel pe locul 4, dar noua ocupantă a locului 3, Hoffenheim, va înfrunta o cu totul altă provocare când va juca împotriva liderei Bayern Munchen în meciurile programate pentru mijlocul săptămânii.
Bayern este neînvinsă în toate competițiile din noiembrie și se îndreaptă la pas spre un nou titlu în Bundesliga fără să se mai uite în spate. O nouă victorie fără drept de apel, 6-0 cu Augsburg, a apropiat echipa și mai mult de obiectivul ei final. Cu toate acestea, marți Bayern va înfrunta o altă echipă aflată în formă când se va deplasa la Hoffenheim. Neînvinse în cinci meciuri în campionat, gazdele se luptă pentru un loc care le va duce în Liga Campionilor sezonul viitor și știu că au reușit să câștige un punct când cele două echipe s-au înfruntat pe Allianz Arena în noiembrie. Andrej Kramarić a înscris de două ori în victoria cu 3-1 din weekend de pe terenul lui Hertha Berlin – unul dintre arenele în care se câștigă cel mai greu – și va căuta să facă la fel și cu Bayern. Poate Hoffenheim să producă o surpriză? E posibil. Hoffenheim – Bayern Munchen este LIVE pe Eurosport 2 marți, la ora 21:00.
Liga
Telenovela "Dembele", aproape de final! Jucătorul pleacă gratis la vară în Premier League
ACUM 2 MINUTE
Clasată pe locul second, RB Leipzig a înregistrat, în sfârșit, o nouă victorie după trei încercări nereușite. Faptul că a întâlnit ultima clasată a ajutat, însă succesul cu 4-0 de pe teren propriu cu Darmstadt a oferit echipei încrederea că poate să se mențină pe locul second în cele opt etape rămase. Mainz va fi cea care îi va sta în față miercuri – o echipă a cărei formă a căzut alarmant în ultima vreme. Trei înfrângeri la rând au dus-o pe locul 15 în clasament, doar golaverajul superior păstrând-o pentru moment în fața lui Augsburg și a poziției ce duce la barajul pentru evitarea retrogradării.RB Leipzig vine în vizită sperând să poată câștiga trei puncte ușoare care o pot ghida spre un loc de Liga Campionilor, în timp ce Mainz are nevoie ca de aer de o victorie din motive cu totul diferite. Mainz – RB Leipzig este LIVE pe Eurosport 2 miercuri, la ora 21:00.
Liga
O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Transferul lui Sorescu în Polonia, aproape picat! Suma oferită diferă de pretențiile "câinilor"
ACUM O ORĂ