După ce Serie A și La Liga au suspendat competițiile din cauza COVID-19 și Bundesliga pare să respecte același tipar, deși inițial s-a sperat că se va putea evolua cu porțile închise.
O decizie în acest sens va fi luată azi, dar există multe informații care să ne ducă spre un astfel de verdict. Interesant e că nemții nu par să ia în considerare jumătăți de măsură. Astfel, conform presei din Germania, Liga se gândește să considere rezultatele din acest moment ca fiind finale.
Nu va fi desemnată o campioană, deși Bayern e pe primul loc, pentru că ar fi incorect pentru competiție. De asemenea, nicio formație nu va retrograda. În schimb, echipele aflate pe loc de promovare în 2.Bundesliga vor juca din stagiunea viitoare în prima ligă, urmând ca numărul de formații să se mărească la 22.
Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 6 ORE
În schimb, în perspectiva cupelor europene, clasamentul va conta. Astfel, Bayern, Dortmund, Leipzig și Borussia M'gladbach vor juca în Champions League, în timp ce Leverkusen și Schalke vor evolua în Europa League.
Toate grădinițele și școlile vor fi închise până de Paște în Germania, după ce peste 2000 de persoane au fost testate pozitiv cu virusul COVID-19. Bavaria este cea mai afectată zonă din acest punct de vedere, anunță Bild.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 7 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 8 ORE