Fotbal
Bundesliga

9 meciuri, 10 goluri, 11 cuvinte! Haaland și distanțarea socială la interviul de după meci

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Erling Haaland jubelt gegen Schalke

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
16/05/2020 la 20:17

Erling Haaland își continuă sezonul impresionant la Dortmund și a marcat în derby-ul cu Schalke al 10-lea gol al său pentru Borussia. Totuși, interviul său de după meci a fost unul bizar.

Haaland a fost întrebat după meci de ce a ales să meargă alături de jucători în fața tribunelor goale pentru a saluta suporterii care.. nu erau acolo. Haaland a răspuns scurt: „De ce nu?”.

Reporterul a insistat: ”A fost acesta un mesaj pe care ați vrut să-l transmiteți?”. Haaland a răspuns: ”Da”. Dialogul a continuat: ”Care este acel mesaj?”. Norvegianul a răspuns din nou: ”Pentru fanii mei”. Reportul i-a spus lui Haaland că suporterii sunt totul pentru el iar el a aprobat: ”Da, chiar sunt”. Probabil cel mai scurt interviu post-meci din istorie.

Bundesliga

Lucien Favre, ca și plecat de la Borussia Dortmund! Cine este principalul favorit să-i ia locul

ACUM 7 ORE

Victoria celor de la Dortmund este una extrem de importantă în contextul luptei pentru titlu. Echipa lui Lucien Favre s-a apropiat așadar la doar două puncte de liderul Bayern Munchen. Bavarezii au însă un meci în minus, ei urmând să se deplaseze mâine la Union Berlin.

Totuși, în mod normal un astfel de succes cu marea rivală Schalke ar fi fost savurat de 80.000 de fani dar mai ales de cei 25.000 din celebra peluză a Zidului Galben. Tribunele au fost însă goale din cauza pandemiei de coronavirus iar jucătorii le-au dus lipsa fanilor.

După partidă jucătorii au hotărât să mențină obiceiul de a saluta suporterii chiar dacă tribunele erau goale, ca un omagiu și semn de recunoștință pentru cei care au fost mereu acolo pentru ei.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Bundesliga

Imagini memorabile din istoria derby-ului Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

IERI LA 14:27
Bundesliga

Bayern Munchen câștigă supermeciul cu Borussia Dortmund! Bavarezii se distanțează la 7 puncte

IERI LA 11:29
Subiecte asemănătoare
FotbalBundesliga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 25 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe