Haaland a fost întrebat după meci de ce a ales să meargă alături de jucători în fața tribunelor goale pentru a saluta suporterii care.. nu erau acolo. Haaland a răspuns scurt: „De ce nu?”.
Reporterul a insistat: ”A fost acesta un mesaj pe care ați vrut să-l transmiteți?”. Haaland a răspuns: ”Da”. Dialogul a continuat: ”Care este acel mesaj?”. Norvegianul a răspuns din nou: ”Pentru fanii mei”. Reportul i-a spus lui Haaland că suporterii sunt totul pentru el iar el a aprobat: ”Da, chiar sunt”. Probabil cel mai scurt interviu post-meci din istorie.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Victoria celor de la Dortmund este una extrem de importantă în contextul luptei pentru titlu. Echipa lui Lucien Favre s-a apropiat așadar la doar două puncte de liderul Bayern Munchen. Bavarezii au însă un meci în minus, ei urmând să se deplaseze mâine la Union Berlin.
Totuși, în mod normal un astfel de succes cu marea rivală Schalke ar fi fost savurat de 80.000 de fani dar mai ales de cei 25.000 din celebra peluză a Zidului Galben. Tribunele au fost însă goale din cauza pandemiei de coronavirus iar jucătorii le-au dus lipsa fanilor.
După partidă jucătorii au hotărât să mențină obiceiul de a saluta suporterii chiar dacă tribunele erau goale, ca un omagiu și semn de recunoștință pentru cei care au fost mereu acolo pentru ei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21