Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost ales cel mai bun jucător al sezonului din Bundesliga!

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/06/2020 la 17:54 GMT+3

Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun jucător al sezonului din Bundesliga după ce a ieșit golgheter pentru a patra oară în ultimii cinci ani.

Bundesliga a desemnat cel mai bun jucător al sezonului

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski a început noul sezon impecabil și a fost votat, meritat, cel mai bun jucător din august. Starul lui Bayern Munchen a continuat să joace excelent și a fost din nou golgheterul competiției. Polonezul de 31 de ani a urmărit mai multe recorduri în această stagiune, devenind primul jucător din istoria Bundesligii care a marcat în 11 meciuri consecutive la începutul campaniei.
În acel moment, el deja marcase de 16 ori. După ce a înscris cu Fortuna Dusseldorf în etapa 29-a, Lewandowski și-a completat colecția și se poate lăuda acum că a marcat împotriva tuturor echipelor din Bundesliga.
Poziționarea, forța și instinctul pentru gol au făcut din Lewandowski un atacant complet. În acest sezon el a fost din nou esențial petnru Bayern. În partidele grele, Lewandowski a marcat mereu la momentul potrivit pentru a o aduce pe Bayern mai aproape de titlu.
Fie că a fost cu dreptul, stângul sau cu capul, penalty sau lovitură liberă, Lewandowski nu poate fi oprit din a marcat. Polonezul a adus în cele din urmă al optulea titlu consecutiv pentru Bayern prin golul nr. 31 din acest sezon în etapa 32 cu Werder Bremen.
Acum Lewandowski a fost ales pentru a primi în premeiră premiul de cel mai bun jucător al sezonului din Bundesliga. Pe locul doi s-a clasat Timo Werner iar podiumul a fost completat de Jadon Sancho. Apariția surpriză pe poziția a patra este cea a lui Amine Harit, marocanul de la Schalke 04.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo