Internaționalul francez în vârstă de 24 de ani mai are contract cu Bayern până în 2023 dar campioana Europei vrea să îi prelungească înțelegerea.
Totuși, conform Bild, United este interesată de Coman iar clubul englez ar fi transmis reprezentanților lui Coman că ar putea ajunge la un salariu de aproape 300.000 de euro pe săptămână pe Old Trafford.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
ACUM 6 ORE
Coman se așteaptă la o mărire considerabilă față de salariul său actual de 160.000 de euro pe săptămână primit de la Bayern. Până acum, Coman și reprezentanții săi nu au comentat privind posibilitatea prelungirii cu Bayern Munchen iar clubul este îngrijorat că s-ar putea repeta situația cu David Alaba.

Bayern Munchen se teme de o nouă ”situație Alaba”

Austriacul a refuzat un nou contract la Bayern și va pleca la finalul acestui sezon liber de contract de pe Allianz Arena. Alaba joacă la Bayern de 13 ani și este dorit de cluburi importante precum Real Madrid, Manchester United, Barcelona sau PSG.
Deși Coman nu ar putea să plece pe gratis în această vară, Bayern consideră în acest moment că francezul ar putea fi tentat cu un salariu mai mare în altă parte.
După confirmarea achizițiilor lui Dayot Upamecano (RB Leipzig) și Omar Richards (Reading), Bayern se concentrează acum pe prelungirea contractelor. Primii la rând vor fi Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Kinglsey Coman, după a declarat directorul Salihamidzic.
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
IERI LA 09:21
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09