Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alphonso Davies a aplicat pentru un job la McDonald's, dar n-a mai fost sunat. Acum este milionar!

Ion Alexandru

Actualizat 26/09/2020 la 07:25 GMT+3

Alphonso Davies a uimit pe toată lumea cu evoluțiile sale de la Bayern Munchen. Puștiul canadian de 19 ani a fost crescut în spiritul muncii și a aplicat, acum câțiva ani pentru job la McDonald's, dar nu a mai fost căutat. Acum, fundașul stânga de la Bayern valorează 80 de milioane.

Alphonso Davies (Bayern Munich)

Credit imagine: Getty Images

Alphonso Davies este considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători din fotbalul mondial, dar canadianul a dezvăluit că a trebuit să muncească din greu pentru a ajunge campionul Europei cu Bayern. Davies a aplicat pentru un job la McDonald's în orașul său de adopție, Vancouver, dar șefii de acolo nu au considerat că este bun pentru a lucra în acel fast food.
Tot răul spre bine! Acum, puștiul canadian este titular la Bayern și impulsionat de Hansi Flick face legea pe banda stângă a campioanei Europei. Valorea sa de piață a crescut incredibil. În iulie anul trecut, canadianul de 19 ani era evaluat la 10 milioane, iar acum cota sa de piață este de 80 de milioane! Ca o comparație, Cristiano Ronaldo este evaluat la 60 de milioane!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo