Canadianul de 19 ani a fost unul dintre remarcații acestui sezon din Bundesliga și a continuat să impresioneze și în meciul cu Werder Bremen de marți seara, partida care a asigurat al 8-lea titlu consecutiv pentru Bayern Munchen. Davies a jucat ca fundaș stânga și a reușit un sprint cu o viteză de 36.51 km/h, ceea ce reprezintă un record de când se înregistrează astfel de date, din sezonul 2013/2014.

Fostul jucător al celor de la Vancouver Whitecaps a depășit astfel precedentul record stabilit de Achraf Hakimi de la Borussia Dortmund. Seara nu a fost perfectă pentru Davies, el fiind eliminat pentru două cartonașe galbene care puteau fi evitate.

Bundesliga
Răzvan Lucescu a fost propus la Schalke 04: ”Este soluția perfectă!”
28/09/2020 LA 20:42

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga

Bayern a câștigat aseară matematic campionatul după o victorie cu 1-0 în deplasare la Werder Bremen. Hegemonia echipei de pe Allianz Arena continuă așadar, acest al 8-lea titlu la rând venind după 11 victorii consecutive.

Cel care a marcat golul decisiv nu putea fi nimeni altul decât Robert Lewandowski, aceasta fiind a 31-a reușită a polonezului în acest sezon și cea care s-a dovedit a fi decisivă cu Bremen - nici măcar un cartonaș roșu pentru Alphonso Davies nu a stricat sărbătoarea bavarezilor.

Felul în care a câștigat Bayern acest titlu va rămâne cu siguranță în amintirile tuturor, din cauza pauzei de trei luni impusă de pandemia de coronavirus dar și datorită stilului sclipitor de joc impus de ex-interimarul Hansi Flick, cel care a preluat echipa în noiembrie după demiterea lui Niko Kovac. Bayern a fost transformată de când Flick este pe bancă.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Bundesliga
Înfrângere șoc! Bayern a pierdut la scor cu Hoffenheim, căreia îi marcase 12 goluri anul trecut
27/09/2020 LA 16:33
Bundesliga
Surpriza etapei în Bundesliga! Borrusia Dortmund pierde la Augsburg
26/09/2020 LA 15:14