Canadianul de 19 ani a fost unul dintre remarcații acestui sezon din Bundesliga și a continuat să impresioneze și în meciul cu Werder Bremen de marți seara, partida care a asigurat al 8-lea titlu consecutiv pentru Bayern Munchen. Davies a jucat ca fundaș stânga și a reușit un sprint cu o viteză de 36.51 km/h, ceea ce reprezintă un record de când se înregistrează astfel de date, din sezonul 2013/2014.
Fostul jucător al celor de la Vancouver Whitecaps a depășit astfel precedentul record stabilit de Achraf Hakimi de la Borussia Dortmund. Seara nu a fost perfectă pentru Davies, el fiind eliminat pentru două cartonașe galbene care puteau fi evitate.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga

Bayern a câștigat aseară matematic campionatul după o victorie cu 1-0 în deplasare la Werder Bremen. Hegemonia echipei de pe Allianz Arena continuă așadar, acest al 8-lea titlu la rând venind după 11 victorii consecutive.
Cel care a marcat golul decisiv nu putea fi nimeni altul decât Robert Lewandowski, aceasta fiind a 31-a reușită a polonezului în acest sezon și cea care s-a dovedit a fi decisivă cu Bremen - nici măcar un cartonaș roșu pentru Alphonso Davies nu a stricat sărbătoarea bavarezilor.
Felul în care a câștigat Bayern acest titlu va rămâne cu siguranță în amintirile tuturor, din cauza pauzei de trei luni impusă de pandemia de coronavirus dar și datorită stilului sclipitor de joc impus de ex-interimarul Hansi Flick, cel care a preluat echipa în noiembrie după demiterea lui Niko Kovac. Bayern a fost transformată de când Flick este pe bancă.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21