Potrivit Bild, Guvernul Germaniei a anulat restricțiile inițiale, astfel încât sezonul va putea fi reluat chiar pe 15 mai, în funcție de decizia cluburilor și a Ligii. Sursa citată susține că autoritățile germane au informat oficialii din Bundesliga în legătură cu cele două date posibile pentru revenirea fotbalului în Germania: 15 mai sau 22 mai. În același timp, toate partidele se vor disputa fără spectatori, pentru a evita răspândirea virusului Covid-19 pe stadioane.
Știre inițială
Existau speranțe ca Bundesliga să poată reîncepe după ce carantina impusă pentru pandemia de coronavirus va fi ridicată, pe 15 mai. Totuși, guvernul a informat acum că trebuie ca toți jucătorii să fie carantinați timp de două săptămâni înainte să se dispute vreun meci.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Agenția DPA a informat că această carantină ar putea fi organizată ca un cantonament. Cancelarul Angela Merkel va organiza o ședință cu cei 16 guvernatori miercuri pentru a discuta planurile Germaniei de a relaxa restricțiile. Se anticipează că Merkel nu va permite reluarea campionatului până când jucătorii nu au stat în carantină cel puțin două săptămâni, astfel că data de începere de 16 mai iese din discuție.
Mai multe incidente din ultimele zile au cauzat și ele probleme. Salomon Kalou a fost suspendat de Hertha Berlin după ce s-a filmat în timp ce încălca, alături de colegii săi, regulile privind igiena. De asemenea, testele făcute săptămâna aceasta au arătat că există 10 cazuri de coronavirus în Bundesliga. În plus, echipa din liga secundă Aue și-a trimis întreaga echipă în izolare după ce un membru din staff a fost depistat pozitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15