articol de Romeo Ene
Frankfurt se află în prezent pe locul 4, cu 56 de puncte, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, iar nemţii speră să-şi asigure locul care duce în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor.
Bundesliga
Caz incredibil în Bundesliga! Golgheterul unei echipe a recunoscut că a jucat sub o identitate falsă
08/06/2021 LA 13:31

Raul, în discuţii cu Frankfurt

Desigur, pentru moment, negocierile ar fi fost amânate pentru a doua jumătate a lunii mai din cauza situaţiei sportive foarte importante cu care se confruntă atât Eintracht, cât și Raúl în următoarele săptămâni. Cu 3 etape înainte de finalul campionatului, Frankfurt se află în prezent pe locul 4 şi vrea să îşi asigure calificarea în Liga Campionilor. Raúl, la rândul său, dorește să se concentreze pe deplin pe parcursul echipei Castilla în play-off-ul pentru promovarea în divizia a doua spaniolă.
Dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, Raúl s-ar întoarce în Germania la nouă ani după ce a fost jucător la Schalke 04. Cu toate acestea, Eintracht nu s-ar fi uitat la fotbalistul legendar care și-a lăsat amprenta în Germania, ci la excelentul antrenor care, pe lângă faptul că şi-a atins obiectivele cu Castilla, a reușit, de asemenea, să reevalueze o echipă în care unii jucători, precum Arribas, au făcut deja pasul la prima echipă madrilenă.
Munca sa la cârma echipei spaniole nu a trecut neobservată de germani, care consideră că Raúl ar fi antrenorul perfect pentru a reuşi să dea continuitate unui proiect care se bazează pe talent, muncă şi seriozitate. După plecările lui Hütter și directorului sportiv Fredi Bobic (el va conduce departamentul sportiv de la Hertha Berlin), conducerea lui Frankfurt este conștientă că trebuie să facă o alegere cât mai potrivită, iar Raúl pare a fi alesul nemţilor.
Bundesliga
Haaland, OUT din echipa sezonului din Bundesliga! Campioana Bayern domină cel mai bun "11"
02/06/2021 LA 14:29
Bundesliga
Bayern va avea un nou președinte! Rummenigge a demisionat și va fi înlocuit cu o altă legendă
01/06/2021 LA 09:10