Jurnalistul Christian Falk de la Bild a informat că Arsene Wenger a devenit principalul favorit pentru a fi noul antrenor al celor de la Bayern Munchen. Falk susține că Ralph Rangnick, fost antrenor la Stuttgart, Schalke și RB Leipzig a refuzat să intre în negocieri cu baverezii.
Wenger a antrenat pe Arsenal între 1996 și 2018, fiind cel mai de succes manager din istoria clubului. Francezul a revoluționat fotbalul englez prin schimbări semnificative aduse sistemului de scouting, dietei jucătorilor și a antrenamentelor în general.
Wenger a câștigat trei titluri cu Arsenal și a ajuns într-o finală de Champions League în 2006. La finalul sezonului 2017/2018, după ce Arsenal nu mai câștigase Premier League din 2004, Wenger a decis să părăsească echipa londoneză.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 16 ORE
Conform Get French Football News, Wenger a stat departe de fotbal timp de 18 luni pentru că fratele și sora sa au probleme grave de sănătate iar francezul a considerat că este datoria lui să aibă grijă de ei.
Wenger vorbește fluent germana iar contingentul din ce în ce mai mare de francezi de la Bayern ar face ca integrarea lui să fie una destul de rapidă. Francezul s-ar reîntâlni la bavarezi și cu Serge Gnabry, jucător pe care l-a crescut la Arsenal.
Conform bookmakerilor, iată cotele principalilor favoriți pentru a prelua Bayern:
  • Jose Mourinho 1,8
  • Arsene Wenger 3
  • Massimiliano Allegri 3
  • Erik ten Hag 6
  • Ralf Rangnick 10
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, la pământ în UEFA Champions League! Laporta, rugăminte pentru suporteri: "Aveți răbdare!"
IERI LA 17:15
Liga Campionilor UEFA
Drama Barcelonei: 1-10 pe Camp Nou în ultimele trei jocuri din Liga Campionilor!
IERI LA 08:33