Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra-Craiova nu se mai joacă deși Bogdan Andone a convocat și echipa a 2-a pentru meciul de diseară

Nicu Savin

Actualizat 31/07/2020 la 17:42 GMT+3

Când lucrurile privind încheierea acestui sezon pe teren păreau să fi intrat pe făgașul normal, cu puțin timp s-au descoperit noi cazuri de coronavirus în lotul celor de la Astra Giurgiu, asta deși giurgiuvenii au făcut tot posibilul ca meciul din această seară cu CS Universitatea Craiova să se dispute. Mai exact, Bogdan Andone a convocat și jucătorii de la echipa a 2-a.

Bogdan Andone, antrenorul Astrei Giurgiu

Credit imagine: Eurosport

Rezultatele testelor pentru coronavirus ale formației din Giurgiu au scos la iveală noi cazuri pozitive, astfel că meciul cu Craiova din această seară nu se va mai mai putea disputa.

Astra avea 2 echipe pregătite

Ieri, după ce DSP a dat dispoziție favorabilă pentru organizarea acestei partide, Astra Giurgiu a hotărât să convoace și jucătorii celei de-a 2-a echipe, ca o măsură în plus de precauție în cazul în care astăzi ar fi apărut noi cazuri pozitive în sânul primei echipe.
Exact acest lucru s-a întâmplat, iar David Lazar, Constantin Dima şi David Bruno din cadrul primului grup de jucători au fost confirmați pozitiv.

Meciul se juca dacă nu apărea și al 4-lea caz

Giurgiuvenii sperau ca măcar în cazul celei de-a 2-a echipe să fie toate rezultatele negative, condiții în care meciul s-ar fi putut juca. Din păcate însă, nici acest lucru nu s-a întâmplat, iar Costel Avram din cel de-al doilea grup a fost confirmat și el pozitiv.
Ca atare, meciul a fost anulat, iar soluțiile par din ce în ce mai puține pentru ca meciurile din acest final de sezon să se dispute până pe data de 3 august.
Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat după ce Ljubjan Crepulja a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar ieri s-a hotărât ca meciul să aibă loc în această seară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo