Rezultatele testelor pentru coronavirus ale formației din Giurgiu au scos la iveală noi cazuri pozitive, astfel că meciul cu Craiova din această seară nu se va mai mai putea disputa.

Astra avea 2 echipe pregătite

Bundesliga
Înfrângere șoc! Bayern a pierdut la scor cu Hoffenheim, căreia îi marcase 12 goluri anul trecut
ACUM 9 ORE

Ieri, după ce DSP a dat dispoziție favorabilă pentru organizarea acestei partide, Astra Giurgiu a hotărât să convoace și jucătorii celei de-a 2-a echipe, ca o măsură în plus de precauție în cazul în care astăzi ar fi apărut noi cazuri pozitive în sânul primei echipe.

Exact acest lucru s-a întâmplat, iar David Lazar, Constantin Dima şi David Bruno din cadrul primului grup de jucători au fost confirmați pozitiv.

Meciul se juca dacă nu apărea și al 4-lea caz

Giurgiuvenii sperau ca măcar în cazul celei de-a 2-a echipe să fie toate rezultatele negative, condiții în care meciul s-ar fi putut juca. Din păcate însă, nici acest lucru nu s-a întâmplat, iar Costel Avram din cel de-al doilea grup a fost confirmat și el pozitiv.

Ca atare, meciul a fost anulat, iar soluțiile par din ce în ce mai puține pentru ca meciurile din acest final de sezon să se dispute până pe data de 3 august.

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat după ce Ljubjan Crepulja a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar ieri s-a hotărât ca meciul să aibă loc în această seară.

Bundesliga
Surpriza etapei în Bundesliga! Borrusia Dortmund pierde la Augsburg
IERI LA 15:14
Bundesliga
Alphonso Davies a aplicat pentru un job la McDonald's, dar n-a mai fost sunat. Acum este milionar!
IERI LA 05:18