Rezultatele testelor pentru coronavirus ale formației din Giurgiu au scos la iveală noi cazuri pozitive, astfel că meciul cu Craiova din această seară nu se va mai mai putea disputa.

Astra avea 2 echipe pregătite

Ieri, după ce DSP a dat dispoziție favorabilă pentru organizarea acestei partide, Astra Giurgiu a hotărât să convoace și jucătorii celei de-a 2-a echipe, ca o măsură în plus de precauție în cazul în care astăzi ar fi apărut noi cazuri pozitive în sânul primei echipe.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Exact acest lucru s-a întâmplat, iar David Lazar, Constantin Dima şi David Bruno din cadrul primului grup de jucători au fost confirmați pozitiv.

Meciul se juca dacă nu apărea și al 4-lea caz

Giurgiuvenii sperau ca măcar în cazul celei de-a 2-a echipe să fie toate rezultatele negative, condiții în care meciul s-ar fi putut juca. Din păcate însă, nici acest lucru nu s-a întâmplat, iar Costel Avram din cel de-al doilea grup a fost confirmat și el pozitiv.
Ca atare, meciul a fost anulat, iar soluțiile par din ce în ce mai puține pentru ca meciurile din acest final de sezon să se dispute până pe data de 3 august.
Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat după ce Ljubjan Crepulja a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar ieri s-a hotărât ca meciul să aibă loc în această seară.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21