Rezultatele testelor pentru coronavirus ale formației din Giurgiu au scos la iveală noi cazuri pozitive, astfel că meciul cu Craiova din această seară nu se va mai mai putea disputa.

Astra avea 2 echipe pregătite

Ieri, după ce DSP a dat dispoziție favorabilă pentru organizarea acestei partide, Astra Giurgiu a hotărât să convoace și jucătorii celei de-a 2-a echipe, ca o măsură în plus de precauție în cazul în care astăzi ar fi apărut noi cazuri pozitive în sânul primei echipe.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Exact acest lucru s-a întâmplat, iar David Lazar, Constantin Dima şi David Bruno din cadrul primului grup de jucători au fost confirmați pozitiv.

Meciul se juca dacă nu apărea și al 4-lea caz

Giurgiuvenii sperau ca măcar în cazul celei de-a 2-a echipe să fie toate rezultatele negative, condiții în care meciul s-ar fi putut juca. Din păcate însă, nici acest lucru nu s-a întâmplat, iar Costel Avram din cel de-al doilea grup a fost confirmat și el pozitiv.
Ca atare, meciul a fost anulat, iar soluțiile par din ce în ce mai puține pentru ca meciurile din acest final de sezon să se dispute până pe data de 3 august.
Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat după ce Ljubjan Crepulja a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar ieri s-a hotărât ca meciul să aibă loc în această seară.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21