De-a lungul timpului, suporterii lui Union Berlin au creat o tradiție în ziua de 23 decembrie. În fiecare an, aceștia se strâng în tribunele stadionului, cântă colinde și aprind luminițe, într-o atmosferă impresionantă.
Tradiția suporterilor de la Union Berlin a început în 2003, când 89 de oameni s-au gândit că ar fi frumos să fie alături de club și în perioada de Crăciun. Obiceiul a evoluat odată cu trecerea anilor, iar cu sprijinul clubului din Bundesliga, acesta a devenit un eveniment special, așteptat de toți fanii lui Union.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Anul acesta, 28.500 de fani au luat cu asalt stadionul din Berlin și au creat un cor desprins parcă dintr-o poveste de Crăciun
Printre colindele fredonate de miile de suporteri, se numără "O Tannenbaumť (O brad frumos), "Kling, Glöckchen, kling" (Sună, clopoţelul, sună) sau Stille Nacht (Noaptea liniştită), potrivit Agerpres.

Union Berlin, primul Crăciun în Bundesliga

Perioada sărbătorilor n-a reprezentat singurul motiv de bucurie pentru fanii lui Union care au luat cu asalt stadionul "An der Alten Försterei". Echipa lor favorită se află la primul sezon în Bundesliga, iar parcursul de până acum n-a fost deloc rău. Mai mult, Union s-a impus și în derby-ul cu rivala din oraș, Hertha.
În primele 17 etape, Union a înregistrat 6 victorii, 2 remize şi 9 eşecuri, aflându-se pe locul 11 în clasament, la finalul turului.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21