Articol scris de Romeo Ene
Mutarea s-ar putea realiza în cazul în care Flick o va părăsi pe Bayern la finalul sezonului. Antrenorul german a făcut o treabă remarcabilă de când a sosit la München acum doi ani.
Sezonul trecut a reușit să câștige toate cele șase trofee puse în joc, o performanţă practic fără precedent.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
LIVERPOOL ÎL VREA PE PEDRI, PUȘTIUL MINUNE DE 400 DE MILIOANE DE EURO AL BARCELONEI
https://i.eurosport.com/2021/03/19/3014477.jpg

Bayern Munchen, forțată să își schimbe antrenorul

Dorința lui Bayern nu este să-l înlocuiască pe Flick, dar sursele 90min.com precizează că antrenorul germna este principalul candidat pentru postul de selecţioner al Germaniei după plecarea lui Joachim Löw. Având în vedere incertitudinea pe care această veste a generat-o, Bayern a fost pusă într-o mare încărcătură, astfel are intenția de a căuta un posibil înlocuitor pentru Flick. Kloppar fi favorit să preia banca tehnică a liderului din Germania. Se pare că Bayern este dispusă să-i ofere lui Jurgen posibilitatea de a antrena cel mai important club din istoria țării sale. În plus, frustrarea antrenorului german la Liverpool crește.
Klopp este dezamăgit de managementul sportiv adoptat de Liverpool vara trecută. El a cerut aducerea lui Timo Werner și semnarea unui nou fundaș central, dar ambele propuneri au fost în zadar şi au rămas la stadiul de zvonuri neconcretizate.
Un alt motiv pentru care este dezamăgit de situaţia de la Liverpool se referă la consiliul de administrație, care refuză să-i reînnoiască contractul lui Georginio Wijnaldum, care pare gata să părăsească echipa de pe Anfield în această vară. Acestea fiind spuse, Bayern știe bine că există o diferență între a fi nefericit și a dori să pleci, iar nemţii sunt convinşi de faptul că aducerea lui Klopp va fi extrem de greu de realizat. El a refuzat deja posibilitatea de a-l înlocui pe Löw în calitate de selecţioner la Germaniei, susținând că este pregătit să semneze un nou contract cu Liverpool. Bayern va reveni cu intenția de a oferi o propunere de nerefuzat, în cazul în care faptul de a conduce unul dintre cele mai de succes cluburi din istorie nu ar fi fost suficient.
Klopp nu și-a ascuns niciodată admirația pentru Bayern. El a fost ‘’în cărţi’’ pentru acest post în 2008, dar în cele din urmă a pierdut în fața lui Jurgen Klinsmann.Bayern consideră că are șanse mai mari decât majoritatea cluburilor să-l convingă pe Klopp să părăsească Liverpool și, deși germanii recunosc cât de dificil ar putea fi, conducerea clubului este pregătită să mai facă o încercare înainte de a continua planul B.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02