Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern – Dortmund 4-0 | Lewandowski a ajuns la 16 goluri în 11 partide

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/11/2019 la 21:38 GMT+2

Bayern a învins fără emoții în ”Der Klassiker” pe Borussia Dortmund după o dublă a lui Robert Lewandowski, un autogol al lui Hummels și o reușită a lui Gnabry.

Doppelpack gegen den BVB: Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Coșmarul Borussiei Dortmund de la Munchen pare să fie fără sfârșit. Aceasta a fost a cincea partidă consecutivă pe Allianz Arena dintre cele două echipe în care Bayern a reușit să înscrie cel puțin patru goluri. Partida a fost dominată de la un capăt la altul de echipa gazdă, care a urcat pe poziția a treia din clasament însă toată lumea nu poate vorbi de altcineva decât fostul erou de pe Westfallenstadion: Robert Lewandowski.
Polonezul a ajuns la 16 goluri în 11 meciuri din acest sezon și pare determinat să care Bayern de unul singur până pe primul loc. Cu un astfel de golgheter în echipă, pare greu de crezut că bavarezii pot rata primul loc, indiferent de cineva fi noul antrenor.
Lewandowski nu a fost însă singurul care a strălucit sâmbătă seara. Canadianul de doar 19 ani, Alphonso Davies, a făcut un meci stelar împotriva unor adversari puternici precum Thorgan Hazard, Jadon Sancho sau Hakimi.
Alphonso Davies - FC Bayern
Davies, care a făcut parte dintr-o apărare în patru, a fost impecabil: 94% acuratețea paselor, două pase cheie, trei driblinguri, șapte tackling-uri și două intercepții.
Bayern își continuă așadar căutarea pentru un nou antrenor, dar dacă vor continua cu astfel de evoluții, interimarul Hansi Flick ar putea deveni permanent – măcar până în vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo