Cu succese pe linie pe teren propriu contra "farmaciștilor" în ultimii 7 ani, Bayern pleca marea favorită a disputei de sâmbătă seară. Cum Lewandowski&Co veneau după o partidă de gală în Ligă, la Belgrad, puțini se așteptau la altceva decât la o victorie a gazdelor.
Și, totuși, Leverkusen a produs marea surpriză a etapei în Bundesliga. Bailey a marcat încă din debut, după o pasă a lui Volland, dar se părea că lucrurile revin la normal odată cu golul egalizator al lui Mullter (minutul 34).
Abia au apucat bavarezii să se bucure de reușita celui mai vechi jucător din lot, că același Bailey, tot după un assist al lui Volland, i-a readus pe oaspeți în avantaj (minutul 35).
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
IERI LA 11:59
În zadar Bayern a presat, creându-și 24 de ocazii de gol, mingea nu a mai intrat în poarta bravului Hradecky, care a reușit 10 intervenții salvatoare.
Senzația e că Bayern e departe de constanța din ultimele sezoane, când domina de o manieră categorică Bundesliga și, dacă oficialii nu se vor pune de acord cât mai curând asupra unui antrenor cu "normă întreagă", sezonul s-ar putea transforma într-un adevărat fiasco.
Cu a doua înfrângere în patru etape, bavarezii au coborât pe 4, cu 24 de puncte, și mai au un singur punct avans față de marea rivală, Dortmund. Lider este Leipzig, cu 27 de puncte, dar Monchengladbach poate trece pe primul loc, dacă se impune duminică, pe teren propriu, cu Freiburg.

Rezultatele de azi din Bundesliga

  • FC Koln - Augsburg 1-1
  • Hertha - Dortmund 1-2
  • Hoffenheim - Dusseldorf 1-1
  • Paderborn - Leipzig 2-3
  • Bayern Munchen - Bayer Leverkusen 1-2
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35