Cu succese pe linie pe teren propriu contra "farmaciștilor" în ultimii 7 ani, Bayern pleca marea favorită a disputei de sâmbătă seară. Cum Lewandowski&Co veneau după o partidă de gală în Ligă, la Belgrad, puțini se așteptau la altceva decât la o victorie a gazdelor.
Și, totuși, Leverkusen a produs marea surpriză a etapei în Bundesliga. Bailey a marcat încă din debut, după o pasă a lui Volland, dar se părea că lucrurile revin la normal odată cu golul egalizator al lui Mullter (minutul 34).
Abia au apucat bavarezii să se bucure de reușita celui mai vechi jucător din lot, că același Bailey, tot după un assist al lui Volland, i-a readus pe oaspeți în avantaj (minutul 35).
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
24/09/2021 LA 21:00
În zadar Bayern a presat, creându-și 24 de ocazii de gol, mingea nu a mai intrat în poarta bravului Hradecky, care a reușit 10 intervenții salvatoare.
Senzația e că Bayern e departe de constanța din ultimele sezoane, când domina de o manieră categorică Bundesliga și, dacă oficialii nu se vor pune de acord cât mai curând asupra unui antrenor cu "normă întreagă", sezonul s-ar putea transforma într-un adevărat fiasco.
Cu a doua înfrângere în patru etape, bavarezii au coborât pe 4, cu 24 de puncte, și mai au un singur punct avans față de marea rivală, Dortmund. Lider este Leipzig, cu 27 de puncte, dar Monchengladbach poate trece pe primul loc, dacă se impune duminică, pe teren propriu, cu Freiburg.

Rezultatele de azi din Bundesliga

  • FC Koln - Augsburg 1-1
  • Hertha - Dortmund 1-2
  • Hoffenheim - Dusseldorf 1-1
  • Paderborn - Leipzig 2-3
  • Bayern Munchen - Bayer Leverkusen 1-2
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21