Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern - Leverkusen 1-2. Bavarezii coboară în clasament, după o înfrângere puțin scontată

Cristian Mihală

Actualizat 30/11/2019 la 22:29 GMT+2

Bayern Munchen a pierdut, pe teren propriu, cu Leverkusen, scor 1-2, iar lucrurile par să alunece într-o direcție pe care fanii bavarezi cu siguranță nu o doresc. Oficialii clubului trebuie să găsească urgent un tehnician de calibru care să preia echipa, altfel obiectivele formației par în pericol.

FC Bayern - Bayer Leverkusen: Lewandowski im Duell mit Tah

Credit imagine: Getty Images

Cu succese pe linie pe teren propriu contra "farmaciștilor" în ultimii 7 ani, Bayern pleca marea favorită a disputei de sâmbătă seară. Cum Lewandowski&Co veneau după o partidă de gală în Ligă, la Belgrad, puțini se așteptau la altceva decât la o victorie a gazdelor.
Și, totuși, Leverkusen a produs marea surpriză a etapei în Bundesliga. Bailey a marcat încă din debut, după o pasă a lui Volland, dar se părea că lucrurile revin la normal odată cu golul egalizator al lui Mullter (minutul 34).
Abia au apucat bavarezii să se bucure de reușita celui mai vechi jucător din lot, că același Bailey, tot după un assist al lui Volland, i-a readus pe oaspeți în avantaj (minutul 35).
În zadar Bayern a presat, creându-și 24 de ocazii de gol, mingea nu a mai intrat în poarta bravului Hradecky, care a reușit 10 intervenții salvatoare.
Senzația e că Bayern e departe de constanța din ultimele sezoane, când domina de o manieră categorică Bundesliga și, dacă oficialii nu se vor pune de acord cât mai curând asupra unui antrenor cu "normă întreagă", sezonul s-ar putea transforma într-un adevărat fiasco.
Cu a doua înfrângere în patru etape, bavarezii au coborât pe 4, cu 24 de puncte, și mai au un singur punct avans față de marea rivală, Dortmund. Lider este Leipzig, cu 27 de puncte, dar Monchengladbach poate trece pe primul loc, dacă se impune duminică, pe teren propriu, cu Freiburg.

Rezultatele de azi din Bundesliga

  • FC Koln - Augsburg 1-1
  • Hertha - Dortmund 1-2
  • Hoffenheim - Dusseldorf 1-1
  • Paderborn - Leipzig 2-3
  • Bayern Munchen - Bayer Leverkusen 1-2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo