Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen a pus ochii pe un puști de 17 ani din Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/11/2019 la 13:35 GMT+2

Troy Parrot de la Tottenham este ultimul jucător din Premier League care a captat atenția celor de la Bayern Munchen.

troy parrot

Credit imagine: Getty Images

Bayern este interesată de adolescentul Parrot și îi monitorizează evoluția după ce acesta și-a continuat progresul în acest an.
Atacantul de doar 17 ani, care a jucat excelent la echipele de tineret, a debutat la prima echipă la Tottenham în septembrie și a fost convocat pentru prima oară la naționala Irlandei în meciul cu noua Zeelandă de săptămâna trecută. Atunci, Parrot a dat o pasă de gol în victoria cu 2-1 a irlandezilor.
După ce a văzut succesul avut de Borussia Dortmund prin achiziționarea lui Jadon Sancho de la Manchester City în 2017, Bayern monitorizează piața din Anglia pentru jucători similari.

Bayern caută tinere talente în Premier League

Contractul lui Parrott expiră în 2021 iar Bayern este interesată de jucători tineri din Premier League care nu sunt legați de cluburile lor prin contracte de lungă durată. Recent, Bayern a încercat să îl cumpere pe Callum Hudson-Odoi de la Chelsea, însă acesta și-a prelungit într-un final contractul cu echipa lui Lampard în septembrie.
De asemenea, Bayern îl monitorizează și pe portarul împrumutat de Manchester United la Sheffield United, Dean Henderson. El ar putea fi un înlocuitor pe termen lung pentru Neuer, chiar dacă și-a prelungit contractul în vară cu United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo