Bayern este interesată de adolescentul Parrot și îi monitorizează evoluția după ce acesta și-a continuat progresul în acest an.
Atacantul de doar 17 ani, care a jucat excelent la echipele de tineret, a debutat la prima echipă la Tottenham în septembrie și a fost convocat pentru prima oară la naționala Irlandei în meciul cu noua Zeelandă de săptămâna trecută. Atunci, Parrot a dat o pasă de gol în victoria cu 2-1 a irlandezilor.
După ce a văzut succesul avut de Borussia Dortmund prin achiziționarea lui Jadon Sancho de la Manchester City în 2017, Bayern monitorizează piața din Anglia pentru jucători similari.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32

Bayern caută tinere talente în Premier League

Contractul lui Parrott expiră în 2021 iar Bayern este interesată de jucători tineri din Premier League care nu sunt legați de cluburile lor prin contracte de lungă durată. Recent, Bayern a încercat să îl cumpere pe Callum Hudson-Odoi de la Chelsea, însă acesta și-a prelungit într-un final contractul cu echipa lui Lampard în septembrie.
De asemenea, Bayern îl monitorizează și pe portarul împrumutat de Manchester United la Sheffield United, Dean Henderson. El ar putea fi un înlocuitor pe termen lung pentru Neuer, chiar dacă și-a prelungit contractul în vară cu United.
Bundesliga
Bayern Munchen, singura campioană europeană importantă care a avut câștiguri în pandemie
12/01/2022 LA 14:07
Bundesliga
Bayern Munchen, start ratat în 2022! Bavarezii au pierdut acasă cu Gladbach după ce au condus cu 1-0
07/01/2022 LA 21:37