Bayern este interesată de adolescentul Parrot și îi monitorizează evoluția după ce acesta și-a continuat progresul în acest an.
Atacantul de doar 17 ani, care a jucat excelent la echipele de tineret, a debutat la prima echipă la Tottenham în septembrie și a fost convocat pentru prima oară la naționala Irlandei în meciul cu noua Zeelandă de săptămâna trecută. Atunci, Parrot a dat o pasă de gol în victoria cu 2-1 a irlandezilor.
După ce a văzut succesul avut de Borussia Dortmund prin achiziționarea lui Jadon Sancho de la Manchester City în 2017, Bayern monitorizează piața din Anglia pentru jucători similari.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 6 ORE

Bayern caută tinere talente în Premier League

Contractul lui Parrott expiră în 2021 iar Bayern este interesată de jucători tineri din Premier League care nu sunt legați de cluburile lor prin contracte de lungă durată. Recent, Bayern a încercat să îl cumpere pe Callum Hudson-Odoi de la Chelsea, însă acesta și-a prelungit într-un final contractul cu echipa lui Lampard în septembrie.
De asemenea, Bayern îl monitorizează și pe portarul împrumutat de Manchester United la Sheffield United, Dean Henderson. El ar putea fi un înlocuitor pe termen lung pentru Neuer, chiar dacă și-a prelungit contractul în vară cu United.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, la pământ în UEFA Champions League! Laporta, rugăminte pentru suporteri: "Aveți răbdare!"
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Drama Barcelonei: 1-10 pe Camp Nou în ultimele trei jocuri din Liga Campionilor!
IERI LA 08:33