Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen a câștigat pe terenul lui Leverkusen, în etapa 30 din Bundesliga

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/06/2020 la 18:38 GMT+3

Bayern Munchen s-a impus pe terenul lui Bayer Leverkusen, scor 4-2, în etapa 30 din Bundesliga și este foarte aproape să câștige al 8-lea titlu de campioană consecutiv.

Bayern Munchen a câștigat pe terenul lui Leverkusen, în etapa 30 din Bundesliga

Credit imagine: Getty Images

Bayern s-a văzut condusă după numai 10 minute, când Baumgartlinger l-a lansat excelent cu o pasă în careu pe Alario. Atacantul lui Leverkusen l-a învins pe Neuer cu o minge trimisă printre picioare, iar liderul se afla într-o poziție neobișnuită. Avantajul gazdelor n-a durat foarte mult. Coman a restabilit egalitatea în minutul 27, cu un șut plasat, trimis la colțul lung, după un contra-atac fulgerător.
Goretzka a adus-o pe Bayern în avantaj în minutul 42, când a găsit colțul lung al porții apărate de Hradecky, de la marginea careului. Gnabry a dus scorul la 3-1 în favoarea bavarezilor exact înainte de pauză, cu un lob minunat peste goalkeeper-ul lui Leverkusen.

Lewandowski a marcat al 30-lea gol în Bundesliga

Golgheterul Robert Lewandowski a ieșit la rampă la jumătatea reprizei secunde, când s-a înălțat și a reluat excelent cu capul, fără speranțe pentru Hradecky. A fost al 30-lea gol marcat de atacantul polonez în stagiunea curentă din Bundesliga. Wirtz a redus din diferență și a stabilit scorul final în minutul 89, cu un șut trimis cu interiorul, la colțul lung.
Grație succesului de astăzi, Bayern s-a distanțat la 10 puncte de Borussia Dormund, cel puțin pentru moment. "Galben-negrii" vor juca de la ora 19.30 împotriva celor de la Hertha Berlin, într-un meci transmis livetext pe Eurosport.ro.

Bundesliga | Rezultatele din etapa 30

  • Freiburg - Monchengladbach 1-0
  • Dusseldorf - Hoffenheim 2-2
  • Frankfurt - Mainz 0-2
  • Leverkusen - Bayern 2-4
  • RB Leipzig - Paderborn 1-1
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo