articol scris de Alex Ivan
Bayern Munchen a fost interesată de serviciile lui de Jong și în 2019, dar atunci Barcelona a câștigat lupta pentru semnătura olandezului, achitând nu mai puțin 65 de milioane de lire sterline celor de la Ajax. Mundo Deportivo informează că bavarezii sunt pregătiți să încerce din nou să-l transfere pe Frankie de Jong. De această dată, oficialii de pe Allianz Arena vor să profite de probleme financiare traversate de formația blaugrana.
Contractul fostului mijlocaș de la Ajax va expira abia în 2026, după ce a semnat o prelungire la începutul lunii octombrie, însă criza de la club i-ar putea forța pe catalani să renunțe la câteva nume importante din lotul lui Ronald Koeman.
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 9 ORE

Barcelona, într-o situație delicată

Barcelona a publicat un raport economic în luna octombrie care indica faptul că pierderile financiare din acest an sunt estimate la 88 de milioane de lire sterline. Mai mult, catalanii se confruntă cu datorii care ajung până la 440 de milioane de lire sterline. Pentru a face față acestor probleme, Barcelona a ajuns la un acord cu jucătorii pentru reducerea salariilor. Clubul de pe Camp Nou va economisi astfel 109 milioane de lire sterline. Cu toate acestea, suma nu se apropie de target-ul catalanilor de 170 de milioane, iar Barcelona a amânat plata unor variabile în valoare de 45 de milioane de lire sterline.
Așadar, Bayern Munchen vrea să profite de criza de la Barcelona și să pună mână pe semnătura lui Frankie de Jong. Bavarezii au încercat să-l transfere pe acesta la pachet cu Matthijs de Ligt în vara lui 2019, însă inițiativa a fost fără rezultat. Sursele jurnaliștilor spanioli indică că Bayern a intrat deja în contact cu agentul lui de Jong, Ali Dursun. Clubul din Bundesliga își dorește să achite o sumă similară cu cea pe care Barcelona i-a plătit-o în 2019 lui Ajax (65 de milioane de lire sterline).
Liga
Reacția Barcelonei după ce Koeman a fost întâmpinat de fani după înfrângerea din El Clasico
ACUM 11 ORE
Liga
Catalanii au tras concluzia după Barca – Real Madrid 1-2: "Un Classic disperat"
IERI LA 16:56