David Alaba o va părăsi pe Bayern Munchen și după toate probabilitățile va semna cu Real Madrid. În schimb, bavarezii intenționează să îl înlocuiască pe austriac chiar cu un jucător al Realului. Este vorba despre Eder Militao, fundașul pentru care madrilenii i-au plătit 50 de milioane de € lui Porto în 2019.
Brazilianul este abia a 4-a variantă a lui Zidane pentru centrul defensivei, după Ramos, Varane și Nacho, astfel că în acest sezon a bifat doar 3 prezențe pentru madrileni (2 în La Liga și una în Champions League). Clubul de pe Bernabeu ar fi dispus să îl lase să plece împrumut, dar Goal.com scrie că Bayern ar dori un transfer definitiv din vară.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
IERI LA 05:05
Bavarezii au arătat serioase lacune defensive în acest sezon. Echipa lui Hansi Flick a primit deja 24 de goluri în Bundesliga, cu doar 8 mai puțin față de întreg sezonul trecut, iar nevoia de un fundaș central este evidentă. Chiar dacă Militao nu a jucat mai deloc în ultima vreme, calitățile pe care brazilianul le-a arătat la Porto îi fac pe oficialii lui Bayern să vadă în acesta o soluție viabilă pentru viitor.
https://i.eurosport.com/2020/11/02/2927267.jpg

Juventus, Tottenham și Borussia Dortmund mai sunt interesate de Militao

În încercarea de a-l lua pe Militao, Bayern va avea o concurență serioasă. Juventus, și Borussia Dortmund și-au manifestat și ele interesul pentru fundașul central al Realului, dar până acum s-au purtat doar discuții preliminare, deoarece clubul madrilen nu este hotărât încă ce să facă cu fotbalistul.
Evident, în cazul în care îl va scoate la vânzare, Real va dori să recupereze cât mai mult din cei 50 de milioane de € plătiți în schimbul său. Pe de altă parte, Militao este încă tânăr și ar putea fi o soluție de viitor, mai ales că Sergio Ramos nu și-a prelungit deocamdată contractul, iar Varane și Nacho și-au arătat slăbiciunile în dese rânduri.
În ceea ce-l privește, Militao își dorește să joace, pentru a nu pierde naționala Braziliei, acolo unde este extrem de apreciat de selecționerul Tete. Totuși, la ultima acțiune a reprezentativei Selecao, Militao nu a mai fost convocat, acesta fiind un semn clar că dacă va continua să facă tușa, va pierde probabil și Copa America și Jocurile Olimpice din acest an.
Eder Militao a sosit pe Bernabeu în vara lui 2019. Considerat un fundaș de mare perspectivă, brazilianul nu s-a adaptat deloc la formația din capitala Spaniei. În întreg sezonul trecut și în prima parte a acestuia a jucat doar 23 de meciuri pentru "los blancos".
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
IERI LA 04:36
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
IERI LA 21:01