Getty Images

Bayern, performanță incredibilă în primele 15 minute cu FC Koln. Ce au reușit bavarezii

Bayern, performanță incredibilă în primele 15 minute cu FC Koln. Ce au reușit bavarezii

16/02/2020 la 16:59Actualizare 16/02/2020 la 18:59

Koln - Bayern 1-4 | Bayern arată o formă fantastică înainte de optimile Champions League, unde o va întâlni pe Chelsea. În deplasarea de la Koln, bavarezii au condus cu 3-0 după doar 12 minute, iar cifrele echipei au fost cu adevărat fantastice.

În fiecare din ultimele cinci deplasări pe terenul "țapilor", Bayern s-a impus fără probleme, astfel că meciul de azi se anunța unul fără mari probleme pentru campioană, în ciuda faptului că adversara a avut rezultate bune în ultimul timp, lucru care a urcat-o în clasament în afara locurilor retrogradabile.

Bayern a început în forță partida de pe Rhein Energie Stadion, iar după 12 minute scorul arăta un neverosimil 3-0. Lewandowski (3), Coman (5) și Gnabry (12) au marcat, după un adevărat tur de forță al bavarezilor.

După un sfert de oră, statistica arăta impresionant. Bayern a reușit în primul sfert de oră nu mai puțin de 101 pase complete, a avut șase șuturi pe poartă, creându-și alte trei mari ocazii de gol pe lângă cele trei reușite.

În ciuda faptului că nu mai este un titular indiscutabil la Bayern, Thomas Muller este unul dintre cei mai buni trei pasatori din Europa, în ultimele două sezoane. Doar De Bruyne, Alexander-Arnold și Luis Alberto au un număr comparabil de assisturi în ultimele două sezoane. Azi, în 158 de secunde, germanul a reușit două pase decisive.

În cele din urmă, partida s-a terminat 1-4, după ce în partea secundă Gnabry a reușit dubla. Golul de onoare pentru gazde a purtat semnătura lui Uth, care a punctat în minutul 70.

După 22 de etape, bavarezii se mențin pe primul loc în Bundesliga, dar au un avans minim, de doar un punct, față de Leipzig. Rivala tradițională, Dortmund, e pe trei, la patru lungimi distanță.