În fiecare din ultimele cinci deplasări pe terenul "țapilor", Bayern s-a impus fără probleme, astfel că meciul de azi se anunța unul fără mari probleme pentru campioană, în ciuda faptului că adversara a avut rezultate bune în ultimul timp, lucru care a urcat-o în clasament în afara locurilor retrogradabile.
Bayern a început în forță partida de pe Rhein Energie Stadion, iar după 12 minute scorul arăta un neverosimil 3-0. Lewandowski (3), Coman (5) și Gnabry (12) au marcat, după un adevărat tur de forță al bavarezilor.
După un sfert de oră, statistica arăta impresionant. Bayern a reușit în primul sfert de oră nu mai puțin de 101 pase complete, a avut șase șuturi pe poartă, creându-și alte trei mari ocazii de gol pe lângă cele trei reușite.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
În ciuda faptului că nu mai este un titular indiscutabil la Bayern, Thomas Muller este unul dintre cei mai buni trei pasatori din Europa, în ultimele două sezoane. Doar De Bruyne, Alexander-Arnold și Luis Alberto au un număr comparabil de assisturi în ultimele două sezoane. Azi, în 158 de secunde, germanul a reușit două pase decisive.
În cele din urmă, partida s-a terminat 1-4, după ce în partea secundă Gnabry a reușit dubla. Golul de onoare pentru gazde a purtat semnătura lui Uth, care a punctat în minutul 70.
După 22 de etape, bavarezii se mențin pe primul loc în Bundesliga, dar au un avans minim, de doar un punct, față de Leipzig. Rivala tradițională, Dortmund, e pe trei, la patru lungimi distanță.
Bundesliga
Bayern Munchen, singura campioană europeană importantă care a avut câștiguri în pandemie
12/01/2022 LA 14:07
Bundesliga
Bayern Munchen, start ratat în 2022! Bavarezii au pierdut acasă cu Gladbach după ce au condus cu 1-0
07/01/2022 LA 21:37