La primul meci disputat pe teren propriu după reluarea sezonului, liderul din Germania a oferit o nouă demonstrație de fotbal, cu multe acțiuni ofensive. Goretzka a deschis scorul în minutul 17, cu un șut expediat cu latul în vinclul porții lui Eintracht, din pasa lui Thomas Muller. Același Muller a dublat avantajul trupei lui Flick în minutul 41, când a finalizat cu mult calm pe lângă goalkeeper-ul Trapp.
Golgheterul Robert Lewandowski a dus scorul la 3-0 imediat după pauză, cu o lovitură de cap expediată cu multă forță printre brațele lui Trapp. Frankfurt a dat semne de revenire la puțin timp după aceea, reușind două goluri într-un interval de numai 3 minute. Hinteregger și-a trecut în cont dubla: mai întâi cu un șut cu pământul, iar apoi cu o lovitură de cap trimisă la colțul lung, după un corner.

Bayern, 80 de goluri în Bundesliga

Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
ACUM 3 ORE
Alphonso Davies a oprit elanul oaspeților în minutul 61, când a profitat de o neînțelegere în apărarea lui Frankfurt și a trimis simplu în plasă. După ce a reușit să-l învingă de două ori pe Manuel Neuer, Hinteregger l-a păcălit și pe Trapp. Fundașul lui Eintracht și-a trimis mingea în proprie poartă în încercarea de a opri pasa lui Gnabry, transformându-se din erou în ghinionist.
Grație celor 5 goluri din această seară, Bayern a ajuns la borna 80 în actualul sezon din Bundesliga, având cel mai bun atac din campionatul Germaniei.

Urmează derby-ul Bayern - Dortmund

După succesul din această seară, Bayern a restabilit avansul de 4 puncte față de locul secund ocupat de Borussia Dortmund, pe care o va întâlni în etapa viitoare, în deplasare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12