La primul meci disputat pe teren propriu după reluarea sezonului, liderul din Germania a oferit o nouă demonstrație de fotbal, cu multe acțiuni ofensive. Goretzka a deschis scorul în minutul 17, cu un șut expediat cu latul în vinclul porții lui Eintracht, din pasa lui Thomas Muller. Același Muller a dublat avantajul trupei lui Flick în minutul 41, când a finalizat cu mult calm pe lângă goalkeeper-ul Trapp.
Golgheterul Robert Lewandowski a dus scorul la 3-0 imediat după pauză, cu o lovitură de cap expediată cu multă forță printre brațele lui Trapp. Frankfurt a dat semne de revenire la puțin timp după aceea, reușind două goluri într-un interval de numai 3 minute. Hinteregger și-a trecut în cont dubla: mai întâi cu un șut cu pământul, iar apoi cu o lovitură de cap trimisă la colțul lung, după un corner.

Bayern, 80 de goluri în Bundesliga

Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Alphonso Davies a oprit elanul oaspeților în minutul 61, când a profitat de o neînțelegere în apărarea lui Frankfurt și a trimis simplu în plasă. După ce a reușit să-l învingă de două ori pe Manuel Neuer, Hinteregger l-a păcălit și pe Trapp. Fundașul lui Eintracht și-a trimis mingea în proprie poartă în încercarea de a opri pasa lui Gnabry, transformându-se din erou în ghinionist.
Grație celor 5 goluri din această seară, Bayern a ajuns la borna 80 în actualul sezon din Bundesliga, având cel mai bun atac din campionatul Germaniei.

Urmează derby-ul Bayern - Dortmund

După succesul din această seară, Bayern a restabilit avansul de 4 puncte față de locul secund ocupat de Borussia Dortmund, pe care o va întâlni în etapa viitoare, în deplasare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21