Fără Sule și Hernandez, ambii accidentați pe termen lung, Bayern a improvizat în deplasarea de la Frankfurt. Astfel, Alaba a fost folosit fundaș central, însă marea problemă a echipei lui Kovac a fost Jerome Boateng. Acesta a comis un fault din postura de ultim apărător, încă din startul meciului, la o fază în care Eintracht a cerut penalty. S-a considerat că intervenția fundașului a fost chiar la marginea careului, astfel că Bayern a scăpat doar cu "roșu".
Totuși, gazdele au profitat din plin de spațiile din apărarea adversă, astfel că Filip Kostic și Sow au dus scorul la 2-0. Lewandowski a marcat din nou, în minutul 37 și bavarezii au început din nou să spere că pot obține ceva. Polonezul a ajuns la 20 de goluri pentru Bayern în acest sezon, în toate competițiile, și suntem abia la începutul lui noiembrie.
Imediat după pauză, Abraham a făcut 3-1, pentru ca scorul final să fie stabilit de Hinteregger și Paciencia, care au punctat în minutele 61 și 85.
Bundesliga
Dortmund a fost învinsă înainte de derby-ul cu Bayern și a picat pe locul 4. Cum arată clasamentul
01/10/2022 LA 15:29
Dincolo de înfrângerea la scor, tehnicianul lui Bayern, tot mai contestat, va avea o misiune extrem de grea etapa viitoare. El va apela probabil la un cuplu de fundași centrali inedit - Alaba-Javi Martinez - în derby-ul cu Dortmund, de etapa viitoare.
După această rundă, Borussia Monchengladbach și Dortmund câștigă teren în raport cu Bayern, care era principala favorită la titlu. În acest moment, bavarezii au coborât pe locul 4, la 4 puncte distanță de liderul Monchengladbach.
Bundesliga e un campionat incredibil de echilibrat în acest sezon: între prima și a 8-a clasată e o diferență de doar 5 puncte.

Rezultatele de azi din Bundesliga

  • Bayer Leverkusen - Monchengladbach 1-2
  • Dortmund - Wolfsburg 3-0
  • Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen 5-1
  • Leipzig - Mainz 8-0
  • Werder Bremen - Freiburg 2-2
Bundesliga
Bayern pregătește furtul iernii! Cu ce jucător s-au întâlnit pe ascuns bavarezii pentru a bate palma
01/10/2022 LA 14:28
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
30/09/2022 LA 20:18