Fără Sule și Hernandez, ambii accidentați pe termen lung, Bayern a improvizat în deplasarea de la Frankfurt. Astfel, Alaba a fost folosit fundaș central, însă marea problemă a echipei lui Kovac a fost Jerome Boateng. Acesta a comis un fault din postura de ultim apărător, încă din startul meciului, la o fază în care Eintracht a cerut penalty. S-a considerat că intervenția fundașului a fost chiar la marginea careului, astfel că Bayern a scăpat doar cu "roșu".
Totuși, gazdele au profitat din plin de spațiile din apărarea adversă, astfel că Filip Kostic și Sow au dus scorul la 2-0. Lewandowski a marcat din nou, în minutul 37 și bavarezii au început din nou să spere că pot obține ceva. Polonezul a ajuns la 20 de goluri pentru Bayern în acest sezon, în toate competițiile, și suntem abia la începutul lui noiembrie.
Imediat după pauză, Abraham a făcut 3-1, pentru ca scorul final să fie stabilit de Hinteregger și Paciencia, care au punctat în minutele 61 și 85.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
24/09/2021 LA 21:00
Dincolo de înfrângerea la scor, tehnicianul lui Bayern, tot mai contestat, va avea o misiune extrem de grea etapa viitoare. El va apela probabil la un cuplu de fundași centrali inedit - Alaba-Javi Martinez - în derby-ul cu Dortmund, de etapa viitoare.
După această rundă, Borussia Monchengladbach și Dortmund câștigă teren în raport cu Bayern, care era principala favorită la titlu. În acest moment, bavarezii au coborât pe locul 4, la 4 puncte distanță de liderul Monchengladbach.
Bundesliga e un campionat incredibil de echilibrat în acest sezon: între prima și a 8-a clasată e o diferență de doar 5 puncte.

Rezultatele de azi din Bundesliga

  • Bayer Leverkusen - Monchengladbach 1-2
  • Dortmund - Wolfsburg 3-0
  • Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen 5-1
  • Leipzig - Mainz 8-0
  • Werder Bremen - Freiburg 2-2
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21