Sane s-a accidentat în primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei, câștigată de City în fața lui Liverpool. Atacantul german a suferit o lovitură la genunchi și a fost schimbat după numai 13 minute. După mai bine de 4 luni de stat pe margine, tânărul atacant a început antrenamentele și e gata să joace din nou la potențial maxim, când sezonul se va relua. Presa din Germania susține că Sane a refuzat prelungirea contractului cu City, după mai multe încercări ale oficialilor englezi.
În acest context, Bayern Munchen pare destinația aleasă de Sane pentru următorul pas al carierei sale. Pentru a-l aduce pe atacantul de bandă de 24 de ani, campioana Germaniei va trebui să scoată din buzunar 160 milioane de euro, sumă de 3 ori mai mare decât cea plătită de City pentru aducerea lui (50 milioane de euro), în urmă cu 3 ani. Bavarezii consideră suma prea mare, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, dar există o mulțime de semnale că se va ajunge la un acord. Independent cât va scădea suma, dacă se va ajunge la un acord bavarezii vor bifa cel mai scump transfer din istoria lor. Asta și în contextul în care gigantul din Bundesliga nu a făcut de-a lungul timpului achiziții la nivelul celorlalte echipe de top din Europa. Recordul e reprezentat de Lucas Hernandez, în schimbul căruia Atletico Madrid a primit 80 de milioane de euro (cu tot cu bonusuri).
"Bombardierul pregătit de Bayern!", titrează Bild, care a stat de vorbă cu impresarul jucătorului lui City, Damir Smoljan.
Romanian Liga I
Un stadion peste Arena Națională se construiește în România! "Va fi inconfundabil la nivel mondial"
15/04/2020 LA 13:43
Leroy vede Bayern drept singurul club care poate reprezenta un pas înainte în cariera sa. Știe condițiile de acolo și e conștient că un astfel de club îl poate ajuta să își atingă marele obiectiv al carierei, câștigarea Ligii Campionilor | Damir Smoljan
În ultimele luni, mai ales în presa engleză, s-a vorbit despre cum va arăta Sane după accidentare, jurnaliștii temându-se că acesta nu va mai ajunge la nivelul dinainte. Mai mult, s-a pus problema că Bayern nu va mai fi interesată de un fotbalist care vine după o accidentare atât de gravă.
"Se face o nedreptate fără motiv vorbindu-se de această problemă. Cei de la Bayern m-au asigurat că nu este vreo problemă", a mai spus impresarul.
Bayern, interesată de Sane și în vară
Nu este pentru prima oară când se vorbește despre transferul lui Sane la Bayern. Giganții din Bundesliga s-au aflat în tratative cu City și în vara trecută, însă fără rezultate. Acum, însă, ambele cluburi par să fie deschise în direcția unui consens. Pe de-o parte, Bayern are nevoie de un atacant de bandă, în special după plecările lui Robben și Ribery. Pe de altă parte, conducerea lui City nu ar vrea să piardă oportunitatea de a-l vinde pe Sane pe mulți bani, având în vedere că în 2021 acesta ar putea pleca gratis.
Chiar și înainte de accidentarea suferită, Sane nu era titular incontestabil la City. Pep Guardiola îi prefera în locul neamțului pe Bernardo Silva și Raheem Sterling. De cele mai multe ori, Sane intra din postura de rezervă, încercând să aibă un impact asupra jocului.
16 goluri și 18 assist-uri a reușit Leroy Sane în sezonul precedent. De-a lungul carierei sale, atacantul de 24 de ani a mai evoluat doar pentru academia și echipa mare a celor de la Schalke.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 4 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59