În ultimii ani, Borussia Dortmund a obișnuit să înregimenteze cel puțin unul sau doi tineri de mare perspectivă, care au crescut la academiile unor cluburi importante din Europa. Cazul lui Jadon Sancho este arhicunoscut, iar clubul german continuă această politică.
Borussia a oficializat astăzi transferul lui Soumaila Coulibaly, un fundaș central în vârstă de 17 ani, de la Paris Saint-Germain. Acesta a semnat un contract pe 5 sezoane cu gruparea de pe Signal Iduna Park și se va alătura noii sale echipe la finalul acestui sezon.
"Sunt absolut încântat de perspectiva de a juca pentru un club cu o asemenea tradiție. Sunt recunoscător pentru tratamentul pe care l-am primit la Paris Saint Germain, dar cred că această mișcare este cel mai bun pas pentru mine. Am avut oferte și de la alte cluburi, dar odată ce am vorbit cu conducerea de la Borussia Dortmund, am știut imediat că acesta este clubul potrivit pentru mine. Abia aștept să încep la noul meu club.", a declarat Coulibaly pentru site-ul oficial al clubului german.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 19 ORE

Borussia Dortmund, magnet pentru tinerii talentați

Soumaila Coulibaly nu reprezintă niciun risc financiar pentru Borussia Dortmund, deoarece acesta va pleca gratis de la PSG. Singurul mare semn de întrebare în privința jucătorului este legat de felul în care acesta se va recupera după ruptura de ligamente pe care a suferit-o în luna februarie.
Felul în care sunt tratați tinerii talentați la Dortmund l-a făcut pe jucător să accepte această provocare, chiar dacă a avut oferte și de la cluburi precum Olympique Lyon și Bayern Munchen.
Citește și: IDOLUL COPILĂRIEI LUI LEWANDOWSKI: "ÎMI ADUC AMINTE PERFECT, AVEAM 6 ANI!"
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
IERI LA 07:30
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33