Erling Haaland, cotat la 130 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști în această fereastră de transferuri. Norvegianul este dorit de cluburi ca Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Chelsea, dar și Barcelona, chiar dacă situația financiară a catalanilor este incertă.
Ultimele zvonuri privind viitorul fotbalistului în vârstă de 20 de ani au creat vâlvă printre fanii Borussiei Dortmund și fanii fotbalului în general. Reputatul jurnalist Fabrizio Romano a transmis că Haaland nu s-a prezentat pentru moment în cantonamentul echipei germane, moment în care speculațiile au început să circule în spațiul public.

Erling Haaland nu s-a alăturat lotului Borussiei Dortmund în cantonament

Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42
Mai mult, directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, a dat curs speculațiilor și a glumit pe seama tuturor zvonurilor privind un eventual transfer al lui Haaland de la Borussia Dortmund: "E deja în Anglia", a transmis acesta, râzând, pentru Sky De, a anunțat Fabrizio Romano.
Chiar dacă există foarte multe echipe în cursa pentru semnătura lui Erling Haaland, se pare că oficialii Borussiei Dortmund nici nu iau în calcul să-l cedeze pe norvegian în această vară la altă echipă, aceștia fiind convinși că valoarea fotbalistului va crește și mai mult în sezonul viitor. Pentru moment, germanii nu vor să se despartă de Haaland pentru mai puțin de 150 de milioane de euro.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40