Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Borussia Monchengladbach își poate întări poziția de lider în meciul cu Bayern

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/12/2019 la 14:17 GMT+2

Una dintre revelațiile sezonului în Bundesliga, Borussia Monchengladbach se află pe primul loc în campionat la un punct în fața lui RB Leipzig și va întâlni campioana Bayern Munchen, sâmbătă de la 14:30.

Breel Emoblo (mitte) von Borussia Mönchengladbach

Credit imagine: Imago

Gladbach este surpriza plăcută a sezonului și a reușit să ajungă pe primul loc prin jocul lor liber, ofensiv și intens sub noul antrenor Marco Rose. Echipa sa are nouă victorii din 13 meciuri jucate în campionat până în prezent. Astfel, Gladbach va aborda plină de încredere meciul cu Bayern, mai ales având în vedere că au cel mai bun palmares acasă în toată Bundesliga în acest sezon: cinci victorii, un egal și o înfrângere.
Rose are la dispoziție aproape întreg lotul și încă o veste bună este întoarcerea lui Matthias Ginter în centrul apărării în urma unei accidentări. În atac, cei trei în formă – Patrick Herrmann, Breel Embolo și Marcus Thuram – vor pune probleme defensivei bavareze.
Robert Lewandowski - FC Bayern
Bayern se află în prezent la patru puncte distanță de Gladbach, pe locul patru, după înfrângerea surpriză de acasă de etapa trecută cu Bayer Leverkusen, al doilea meci la rând în care Lewandowski nu a marcat dar și prima înfrângere cu inteirmarul Hansi Flick la conducere. Flick se va baza cel mai probabil pe același prim ”11”. Astfel Alphonso Davies va rămâne fundașul stânga iar în atac vor juca Coutinho, Gnabry și Thomas Muller, cu Lewanwoski vârf.
De altfel, clasamentul din Bundesliga este foarte strâns. Între locul șapte, ocupat de Bayer Leverkusen (22 pct) și primul loc, ocupat de Borussia Monchengladbach, este o diferență de doar șase puncte.

Meciurile de astăzi

Augsburg - Mainz (16:30)
Dortmund - Dusseldorf (16:30)
Freiburg - Wolfsburg (16:30)
RB Leipzig - Hoffenheim (16:30)
Gladbach - Bayern (16:30)
Leverkusen - Schalke (19:30)

Clasament

clasament
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo