Bavarezii erau neînvinși de 12 meciuri, din etapa a doua, când Hoffenheim le administra un categoric 4-1. Lewandowski a deschis scorul în minutul 20, din penalty (după un henț al lui Neuhaus), fiind urmat peste 6 minute de Goretzka (2-0, min. 26). Cuplul Stindl, la serviciu, și Hofmann la execuție, a punctat de două ori în ultimele 10 minute și s-a intrat la vestiare la egalitate 2-2.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Bundesliga
Bayern Munchen vrea să-l înlocuiască pe David Alaba cu un jucător de la Real Madrid
15/01/2021 LA 16:06

Imediat după reluare, Hofmann a trecut la serviciu, pasând ideal pentru Neuhaus, care în minutul 49 și-a răscumpărat greșeala de la primul gol primit, înscriind golul ce s-a dovedit a fi cel al victoriei. Bayern rămâne pe primul loc cu 33 de puncte, dar poate fi depășită sâmbătă de RB Leipzig, care întâlnește acasă pe Borussia Dortmund.

Borussia Monchengladbach, postări virale după șocul cu Bayern Munchen

Pentru campioana Germaniei, acesta a fost doar al doilea eșec din acest sezon și al patrulea din întreg mandatul lui Hansi Flick, care a adunat la cârma lui Bayern Munchen nu mai puțin de 60 de meciuri. Dintre acestea, două eșecuri au venit în duelurile cu Borussia Monchengladbach.

"Echipele în fața cărora Bayernul lui Hansi Flick a pierdut de două ori:

1. Borussia Monchengladbach.

Atât", a fost postarea gazdelor de aseară, care a strâns peste 11.000 de aprecieri pe Twitter.

Mai mult, distracția celor de la Monchengladbach a continuat și pe contul oficial de Facebook, acolo unde au publicat o postare cu celebrul personaj Mr. Bean, sugerând că au vrut să copieze stilul adversarilor lor și să câștige meciul în ciuda faptului că au fost conduși, lucru care în final le-a ieșit de minune.

Bundesliga
Rezultat incredibil în Bundesliga! Bayern a condus la Gladbach cu 2-0, dar a pierdut meciul
08/01/2021 LA 22:08
Bundesliga
Hansi Flick, declarație tranșantă despre transferurile de la Bayern: "Nu sunt acel gen de antrenor"
08/01/2021 LA 17:59