Jucătorii precum și cei din staff au fost testați joi la antrenamente iar toți cei trei membri care au avut rezultate pozitive sunt asimptomatici, a informat clubul. De asemenea, Koln nu dorește să facă publice numele lor dar a confirmat că ei vor intra acum în carantină timp de 14 zile.
În comunicatul clubului se precizează că antrenamentele în grup vor continua în ciuda testelor pozitive. ”Sănătatea jucătorilor și celor din staff este prioritatea noastră. Măsurile precedente precum și strategia testării regulate, s-au dovedit a fi eficiente pentru a reacționa cu soluții individuale”.
Vestea pune în pericol speranțele de a reîncepe sezonul din Bundesliga în următoarele săptămâni. Planurile inițiale erau pentru o revenire pe 9 mai însă această decizie a fost amânată din motive de siguranță. Cazurile noi de coronavirus reprezintă cu siguranță o veste proastă pentru organizatori și jucători.
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
ACUM 18 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12