Jucătorii precum și cei din staff au fost testați joi la antrenamente iar toți cei trei membri care au avut rezultate pozitive sunt asimptomatici, a informat clubul. De asemenea, Koln nu dorește să facă publice numele lor dar a confirmat că ei vor intra acum în carantină timp de 14 zile.
În comunicatul clubului se precizează că antrenamentele în grup vor continua în ciuda testelor pozitive. ”Sănătatea jucătorilor și celor din staff este prioritatea noastră. Măsurile precedente precum și strategia testării regulate, s-au dovedit a fi eficiente pentru a reacționa cu soluții individuale”.
Vestea pune în pericol speranțele de a reîncepe sezonul din Bundesliga în următoarele săptămâni. Planurile inițiale erau pentru o revenire pe 9 mai însă această decizie a fost amânată din motive de siguranță. Cazurile noi de coronavirus reprezintă cu siguranță o veste proastă pentru organizatori și jucători.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21