Meciurile din campionatul Germaniei au urma să se reia în luna mai, însă cu un număr total de 239 de persoane în tribune, a anunțat, marţi, cotidianul Bild. Partidele de fotbal au fost oprite în Germania la mijlocul lunii martie şi sunt suspendate până la finalul lunii aprilie.
Conducătorii cluburilor din Bundesliga studiază posibilitatea ca meciurile să se reia la începutul lunii mai, cu porţile închise, iar mai apoi să aibă posibilitatea de a intra pe stadioane și suporterii. În Germania, până acumau fost raportate aproape 100.000 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi peste 1.400 de decese.

Bayern a revenit deja la antrenamente

Bundesliga
Bayern revine la antrenamente! Ce măsuri de precauție au impus bavarezii
05/04/2020 LA 17:18
Oficialii bavarezi au decis revenirea jucătorilor la antrenamente a jucătorilor echipei Bayern Munchen, iar prima sesiune de pregătire a avut loc chiar ieri. Clubul a luat măsuri de precauţie pentru a preveni infectarea cu coronavirus. Jucătorii, în număr de 21, au fost împărţiţi în patru grupe de patru jucători şi o grupă de cinci jucători.
Robert Lewandowski, Niklas Sule şi Ivan Perisic, jucătorii accidentaţi, s-au pregătit separat. Aceştia au la dispoziţie un teren pentru alergare. Până acum, antrenamentele grupării s-au desfăşurat în mediul online, fiind supravegheate atent prin videoconferinţă de preparatorul fizic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04